Nicki Minaj - Anaconda vélemény?
# 12 De gondolom.
És nem értem, hogy hogy lehet ebbe belemagyarázni, hogy kiáll a többi nőért.
Csak kirakja a csecsét, meg a piscáját.
" Éppen csak gúnyolódott az emberek prüdériáján. Éppen csak tükröt állít a képmutatók elé. Éppen csak fel próbálja nyitni a szemed - hogy vedd észre, mi folyik a qurva világban."
Ez nem paródia, tükör, gúnyolódás, ezt ő komolyan gondolja. (különben nem növesztett volna akkora fingót)
Csak ezzel tud kitűnni...
Gondolom (azaz feltételezem, nem kijelentem), jómagad is azok táborát gazdagítod, akik szerint a kirakott csöcs meg pina otromba, illetlen, ribinyás és olcsóbb lesz tőle az illető. De elgondolkodtál valaha azon, miért? Miért? Mármint, miért ingerel fel egy ruhadarab? Miért egy bizonyos ponttól változik negatív irányba a máshoz való viszonyod? Miért a ruha alapján ítélsz? Miért ítélsz? Miért nem hordhat valaki "olyan" ruhát? Miért nem tetszhet neki? Ha elítéled, jobb lesz a közérzeted? Így szeretnél tartozni az emberek egy csportjához? Ártott neked egy bizonyos ruhadarab? Ártott másnak egy bizonyos ruhadarab? A ruha teszi az embert?
Valóban felingerel a nő? Miért? Véleményed szerint ez miért rossz? Te mit tennél? Miért tennéd? Hogyan lenne "jó"? Mi a "jó", szerinted? Valóban nincs miért gúnyolódni az embereken? Miért akarsz a komfort zónádban maradni? Mi és miért olyan kellemetlen? - tudod, csak a szokásos filozofikus maszlag, amit művelsz, ha épp unatkozol vagy nem tudsz aludni.
#17 A lényeg az, hogy nem a férfiak körül forog a világ. Senkit sem izgat, akarod-e barátnődnek.
A ruha vagy annak hiánya elmond az emberről dolgokat, csak azt a nagy tömeg tévesen kódolja. Te is. Ő is. Meg ő is. Meg az ott, az ni. Aki ezt olvassa, nagy valószínűséggel szintén. (Itt csendben hozzáteszem, nem csak a punk akar polgártpukkasztani.)
"Szép, hogy te ezeket belemagyarázod a klipbe, de az a nő szerintem semmi ilyesmire nem gondolt, csak megrázta a seggét."
Kulcsszó: szerinted. Külső szemlélőnek el is hiszem, hogy nem esik le a tantusz.
"Ha görbe tükröt és kritikát akarok, akkor nem egy gazdag celebribi szájából akarom hallgatni."
Kinek a szájából szeretnéd hallani?
"A polgárpukkasztás számomra nem egyenlő a rengő szilikonseggel."
Pedig az is az. Nézd, csak nézd... a kérdés(ek), a hozzászólók, a YouTube, az MTV, fórumok, blogok, magazinok, az internet... Mindenki ezen csámcsog. Mindenki fel van háborodba. :-)
"Amúgy gagyinak találom mind a zenét, mind a klipet, most este nézte végig először, régebben mindig elkapcsoltam. És nem azért, mert az erkölcseimet félteném, csak szerintem szimplán szar."
Itt nem a zenei ízlésről van szó. Hallgasd, ami jól esik.
Visszatérve a punkosdira, mi az, ha nem egy kalap szar? Az a stílus is csak jószerivel ritmustalan zenét játszó, hozzá nem értő, összedobott szavakból álló szöveget üvöltöző, hamis hangú énekesek bagázsa. Szar, de valaki például ezt a fajta szart szereti. Valaki a pop szart szereti. Valaki a dubstep szart szereti. Valaki szar rappet hallgat, valaki pedig klaszsikus szarokat.
#10es válaszoló, én írtam neked üzenetet még régebben.
Láttam, hogy a profilodat törölték, ha még esetleg erre tévedsz írj rám kérlek. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!