Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ezt hogy hívják?

Ezt hogy hívják?

Figyelt kérdés
Olyan empátia féle dolog, hogy szinte minden cselekvésem, mondatom előtt végiggondolom gyorsan, hogy mi lesz a következménye, mennyire leszek hatással bármire a környezetemre, hogy fogok érzelmileg hatni az emberre akivel beszélgetek, nála ez pozitív vagy negatív lesz, mik a lehetőségek a visszaválaszra, én hogyan reagálnék. Ezek a dolgok általában gyorsan lefutnak a fejemben, és ennek a végiggondolásával cselekszem, szinte minden alkalomkor. Ha kérdeznek, a cél szituációtól függő intelligens, ha kell humoros, átlagtól sablon szövegtől kicsit eltérő válasz, ami sokszor sikerül is. Mikor elkezdtem ezt csinálni, még nem ment olyan gyorsan, de ma már könnyű, rutinfeladat. Ha én ilyen vagyok, ez mit jelent? Hogy hívják ezt a dolgot? Mire utal velem kapcsolatban?
2014. okt. 4. 18:47
 1/4 anonim ***** válasza:
Én is szoktam hasonlóan "viselkedni" :D
2014. okt. 4. 19:08
 2/4 A kérdező kommentje:
És te miért? Vagy mi ezzel a célod?
2014. okt. 4. 19:09
 3/4 anonim ***** válasza:
Diplomatikus vagy.
2014. okt. 8. 14:19
 4/4 A kérdező kommentje:
Az lehet, de amúgy azt még nem írtam le, hogy ezt azért csinálom, hogy ne bántsak meg senkit, de mégis legyek őszinte, hogy ne okozzak rosszat másnak, őszintén mondom.
2014. okt. 8. 18:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!