Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Igazságos-e az élet?

Igazságos-e az élet?

Figyelt kérdés

2014. okt. 4. 14:11
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
Az igazság odaát van!
2014. okt. 4. 14:45
 12/22 anonim ***** válasza:
51%

Szerintem meg az, aki azt hiszi, hogy a véletlen határozza meg, ki milyen gazdag, mennyire szép, mikor, miben hal meg, az nem is gondolkozik!

Van aki egész életében nem dolgozik semmit, mégis annyi pénze van, hogy elkölteni nem tudja, miközben én végig szenvedem az életem a munkahelyemen, de sose leszek gazdag. Hát hogy van ez? Én mivel vagyok kevesebb mint a másik ember? Nekem miért kell szenvednem és neki miért nem?

Ezt dobta a gép? Kész. Fogadjam el, ez van?

Ha mindent a véletlenek határoznak meg, akkor miért nincs olyan, hogy véletlenül valaki nem hal meg? Ilyet miért nem dob a gép?

2014. okt. 4. 15:01
 13/22 anonim ***** válasza:
72%

Nem igazságos!

Már a megszületésünk sem, hogy kit hová pottyant le a gólya.

A gonoszságot sem kapja vissza senki, hülyeség, hogy az élet majd benyújtja a számlát. Dehogy nyújtja!

Szentté pedig kevés embert avatnak.

2014. okt. 4. 15:18
 14/22 anonim ***** válasza:
Nem,mivel nincs agya,amivel eldönthetné mi a jó,és mi a rossz.
2014. okt. 4. 15:31
 15/22 anonim válasza:
0%
Én nem gondoltam volna, hogy az átlag ember ilyen depresszívnek és lehangolónak találja az életet mint Ti látjátok kedves válaszolók. Mondjuk ha mindenki gazdagságban születne akkor mindjárt igaszságosnak tartaná az életet. Ugye? Sajnállak titeket!
2014. okt. 4. 16:30
 16/22 anonim ***** válasza:
#12 pedig a véletlenek határozzák meg, ha tetszik ha nem. A halált nem tudod elkerülni, mindenkit utolér. Valaki meghal 8 évesen, valaki él 114 éves koráig is. Ennyi. Genetika, meg kromoszómák, amiknek a 90%át nem ismerjük!!
2014. okt. 5. 11:09
 17/22 anonim ***** válasza:
12es, ugy kepzeld el, mint a pokert... Veletlenszeruen kapod a lapokat... Vannak, akik a jo lapot is bedobjak, mert felnek, mig vannak, akik a szar lapokkal is viszok az asztalt... És nyilvan vannak olyanok is, akik a jo lapok ellenere sem hoznak ki semmit az adott körből.. Erted? Az eletet igenis veletlenszeru esemenyek hatarozzak meg, de az embernek vsn lehetosege jatszani a leosztott kartyaval
2014. okt. 5. 11:16
 18/22 anonim ***** válasza:
Igen! Ha az adott pillanatban nem is, de később mindig mindent visszakap az ember - pozitív-negatív dolgot egyaránt (bumeráng effektus).
2014. okt. 5. 20:30
 19/22 anonim válasza:
Az hallottátok már,hogy "mindenki megfizet, ez a szabály"
2014. okt. 6. 18:25
 20/22 anonim ***** válasza:
jah, csak valaki előtte békés álomra szenderül, és mégse fogja visszakapni.. Ez egy ezoterikus hülyeség, h vissza kapja... Akkor kapja vissza, ha a lelkiismerete fúrja, mert akkor már "bevonzza", hiszen tudja, hogy megérdemli...
2014. okt. 7. 07:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!