Teljesen motiválatatlan vagyok. Semmihez sincs erőm. Mi ennek az ellenszere?
Figyelt kérdés
2014. okt. 3. 16:46
2/6 A kérdező kommentje:
Miből gondolod?
2014. okt. 3. 17:01
3/6 anonim válasza:
Sport, meditálás, könyvek olvasása, előadások hallgatása a témában, társaságba járás, barátkozás...
4/6 A kérdező kommentje:
Sajnos az utolsó kettő sosem ment.
2014. okt. 3. 17:14
5/6 anonim válasza:
Sok könyvet szoktam olvasni mégis motiválatlan vagyok. Barátkozni meg beszélni én sem tudok.
6/6 anonim válasza:
Ilyen nálam is szokott lenni.
Szerintem: vitamin, sport, időben kelés, rendes kaja, sok víz.
Ezentúl végiggondolni, hogy miket kéne csinálnod, leírni. Valahogy rászánni magad hogy elkezdd, mert csak elkezdeni nehéz, a végén megjutalmazni magad (akár egy kád forró fürdővel vagy bármivel). Ha elkészültél valamivel, már attól jó kedved lesz.
Következőleg motiválhat ha erre a jó érzésre gondolsz, mikor el kéne kezdeni amit nem szeretnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!