Mi a véleményetek róluk? Carson Lueders, Benjamin Lasnier, MattyBraps.
A múlt napokban találkoztam az interneten velük, és csak kíváncsiságból, mit gondoltok róluk? Jó hangjuk, van meg tehetségesek, de.... (a többit mondjátok meg). :)
Várom fiatalok és mind azok válaszát akik hallottak már róluk...
Na meg szerintetek meleg lenne valamelyik? (Mert ezt is olvastam)...
Köszönöm.. :)
Neeeee, itt vannak Vanilla Ice gyerekei!!! Nein!
A tehetségükkel kapcsolatban annyit, hogy semmi extra.Elnyekeregnek valamit, kb. ugyanúgy mint egy másik kisgyerek.Csak lehet hogy a másik gyereknek nincsen cuki pofija,mert betört az orra, vagy nem páwás a haja,vagy az egészet nagyívből leszarja,mert GYEREK akar lenni, és nem valami hírnévhajhász takony.
Carson Lueders:
Van jó dala is, meg rossz is. Szerintem nem meleg. Sajnos sokan mondanak ilyet olyan gyerekekről, akiket nem ismernek, nem szeretnek.
Benjamin Lasnier:
Róla még nem hallottam.
MattyB:
Őt nagyon szeretem!:) Szerintem egy nagyon aranyos srác. Sokan kritizálják, hogy nem jó a hangja de szrintem igen is jó. Róla biztosan állíthatom, hogy nem meleg, mert idén 1 éve járt egy Kate Cadogan nevű lánnyal. Szerintem már nincsenek együtt.
Remélem segítettem!!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!