Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Azok a lányok akiknek van...

Azok a lányok akiknek van barátja, miért veszik semmibe a többi fiút?

Figyelt kérdés
Én általában ezt tapasztalom, persze vannak kivételek. A kapcsolatban lévő lány szinte rá se néz más fiúkra, de nem érdeklődés képen, hanem szinte sehogy sem, folyamatosan flegmázik.Ma is van egy eset, mikor nem volt meg a barátja, akkor ő is érdeklődött felém, most, hogy van neki már lassan 3 éve, úgy beszél velem, mint a kutyával, de azért néha még rajtakapom, hogy engem bámul, de ha valamit kérdezek tőle, vagy hülyéskedne az ember, jön a flegmázás. Más ilyen lánnyal is tapasztaltam ezt.(Tisztelet a kivételnek, és persze azért nem kell a ló másik oldalára esni sem.) Miért van ez?
2014. okt. 2. 13:22
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
0%
Azért alakult így, mert már nem kell külön energiát fektetni abba, hogy mellettem legyen valaki. A flegmázás meg tulajdonképpen azt akarja mutatni, hogy már nem vagyok egyedül, elértem valamit, többet, mint Te, mert van már társam.
2014. okt. 2. 13:47
 2/13 anonim ***** válasza:

Van párom, de nem szoktam a többi pasival flegmázni, mivel velük sokkal könnyebben megtalálom a közös hangot, mint a lányokkal, akik mindenen megsértődnek... Lehet velük röhögni, hülyéskedni, természetesen viselkedni, nem kell arra figyelni, hogy "jaj, nehogy olyat mondjak, ami sértő", pl: hát, ma sz.rul nézel ki. Ezen a nők megsértődnek, a pasik meg visszaoltanak, utána meg úgyis kiröhögjük egymást.

Csak azzal vagyok flegma, aki nyomul annak ellenére, hogy megmondtam neki: NE.

2014. okt. 2. 13:53
 3/13 A kérdező kommentje:
Az, hogy szereztél egy társat, életcél volt, vagy mi? Ez ennyire nagy dolog? Elmegyek hétvégén buliba, fogok valakit, akkor már több vagyok, mint más? Álljak le akkor én is flegmázni minden más lánynak a barátnőmön kívül? Nem értem ebben a logikát. Senkivel nem flegmázom, főleg azért, mert tudom, hogy én sem szeretem, ha ezt csinálják, és mindenki más is ember, nem több senki sem a másiknál.
2014. okt. 2. 13:54
 4/13 A kérdező kommentje:

Jó, igen, akkor megértem, ha elutasítod, rászólsz, és, ha utána is csinálja akkor flegmázhatsz.

Volt ez velünk is így, hogy mondja, hogy hagyjam békén, közben nevet, mosolyog rám, és ő is benne van, de akkor én abba is hagyom.

2014. okt. 2. 13:56
 5/13 anonim ***** válasza:
30%
Milyen jogon általánosítasz?? Én példának okáért egyáltalán nem ilyen vagyok! Szóval nem kéne általánosítanod csak azért, mert te ilyen lányokat ismersz...
2014. okt. 2. 13:57
 6/13 anonim ***** válasza:
Valahol ez így normális. Képzeld el a fordítottját, hogy van valakije, de közben mégis adja magát neked, akkor meg azt kérdeznéd, hogy nem q..vás kicsit? Bármennyire is vagyunk gondolkodó lények, az ösztön néha mást diktál. Sokszor hajlamos megfeledkezni a barátairól aki kapcsolatban van, nemhogy még adja is magát mint nő, másnak.
2014. okt. 2. 13:58
 7/13 A kérdező kommentje:

Édes Istenem.. ITT VAN, LEÍROM MÉGEGYSZER:

"Más ilyen lánnyal is tapasztaltam ezt.(Tisztelet a kivételnek, és persze azért nem kell a ló másik oldalára esni sem.)"

Miért általánosítasz???? Jézus..

Én nem azt mondtam, hogy flörtöljön fiúkkal, de, ha valaki hülyéskedne vele, akkor ne kezdje már el rögtön úgy levenni, hogy akar tőle valamit. Nézze ugyan annyiba, mint bárki mást, de ne álljon le vele flörtölni. A fél világ tudja, hogy van barátja több éve, akkor miért is mászna rá bárki is??

2014. okt. 2. 14:03
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Lehet hogy a barátja féltékeny másokra és ezért cseszteti a csajt ha hozzászól egy másik hímneműhöz aki nem családtag.

Vagy tetszettél azoknak a lányoknak és úgy próbálták ezt leplezni hogy bunkóztak.

Esetleg félhetnek attól is hogy ribinek tartják majd őket mert nem csak a barátjukkal állnak szóba. Mások félreérthetik a viccelődéseket és pletykálhatnak róla, ha ez meg az őrült féltékeny barátjuk fülébe jut..:D

2014. okt. 2. 14:21
 9/13 A kérdező kommentje:
Na ez is lehet, ez is egy opció..
2014. okt. 2. 14:22
 10/13 anonim ***** válasza:
29%
Nekem a barátom sem féltékeny, sokak szerint szép is vagyok, de úgy vagyok vele, hogy csak azt nézem levegőnek, aki nem tetszik. Hiába van barátom, ha egy nála helyesebb, esetleg jobb partinak tűnő sráccal találkozom, őt nem veszem semmibe, sőt kedves vagyok. De amelyik srác nem tetszik, na vele véletlenül sem akarom gyanúba keverni magam, és azt sem akarom, hogy félreértse, hisz nem jön be. Szóval a nők nagy része csak egy, a jelenleginél jobb pasival lenne képes flörtölni, a vele egyenrangúakat, illetve rosszabbakat persze, hogy figyelmen kívül hagyja, hisz ki cserélné le a meglévőt egy bizonytalan ugyanolyanra vagy egy rosszabbra?!
2014. okt. 2. 14:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!