Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Valaki már többször odajött...

Valaki már többször odajött hozzám az utcán más-más napokon, mit tegyek? Több lent.

Figyelt kérdés

Egyik nap egy férfi odajött hozzám az utcán és útbaigazítást kért. Azt mondtam neki, hogy nem tudom. Aztán elkezdett rólam kérdezgetni, mintha csak ürügy lett volna az, amit először megkérdezett. Azóta többször odajött hozzám teljesen más helyeken a városban, mert felismert. Az az ilyesztő, hogy nem néz ki bolondnak. Nagyon nem szimpatikus, mert elég kriminálisan néz ki. Nagyon félek, hogy egyszer majd valamit tesz velem. Mit tegyek? Már nem élek a szüleimmel napi rendszerességgel, mert felnőttkorú vagyok, de nekik nem szeretném elmondani, mert így is nagyon aggódnak értem.

Értelmes válaszokat, legyetek szívesek, mert ez nem vicc. :/

2014. okt. 1. 03:13
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm, hogy ilyen sokan írtatok!

Lány vagyok, de mivel az első válaszoló megkérdezte, hogy van -e barátom és az volt rá a válaszom, hogy nincs (és nem az, hogy "bocs, de fiú vagyok"), azt hittem ebből lejön, hogy milyen nemű vagyok.

A kriminális kinézet nálam azt jelenti, hogy ránézek, és látom rajta, hogy valami nem oké. Ennél jobban nem tudom leírni.

A koromat illetően egy nem pontos adat: elmúltam 20...egy ideje már...

Köszönöm a sok tippet és segítséget, rendes tőletek!

2014. okt. 1. 20:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!