Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Másnaposan inni!?

David9182 kérdése:

Másnaposan inni!?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Másnaposan a hideg gyümi leves jó döntés lenne?

Vagy mi nyugtatná meg a gyomrot??

2014. szept. 29. 04:53
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Én ha hazabotorkáltam meg szoktam inni 3 pohár vizet. Jó, van amikor kihányom, de általában nem leszek másnapos:)
2014. szept. 29. 11:11
 12/15 anonim ***** válasza:
Én olyankor a langyos, cukros tejet vedelem, de dobozszámra. :D
2014. szept. 29. 12:08
 13/15 anonim ***** válasza:

Igaza van csabika1971 válaszadónak!

Én nem hittem ebben a kutyaharapást szőrével módszerben, de egy idei nyári házibuli során sikerült nagyon csúnyán berúgni rengeteg kávélikőrből. Másnap megittam egy feles kávélikőrt, ami a hazautat kissé vidámmá tette, végül otthon ettem egy tányér húslevest, és egész nap semmi bajom nem volt. :D

2014. szept. 29. 14:05
 14/15 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok, rajtam segített már gyümölcsleves is. :) Szerintem az is jó a gyomornak meg persze a tej is, amit már előttem tanácsoltak páran.
2014. szept. 29. 14:08
 15/15 anonim ***** válasza:

Igazából ez nagyon szervezetfüggő. Látod itt is mindenkinek más jött be.

Az sem mindegy, hogy mit ittál, mert ouzo-ra semmit nem szabad inni (még vizet se, csak ha már nagyon muszáj), mert mindentől felpezsdül és csak rosszabb lesz.

Más italokra a víz a legjobb.

Az alkohollal a magas cukortartalmú italok után érdemes próbálkozni (pálinka, vodka..stb).

Ha hánytál akkor a savasabb gyümölcsök szintén jót tesznek. (narancs, grépfrút)

2014. szept. 29. 14:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!