Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Beláthatatlan problémákat...

Beláthatatlan problémákat szül, hogy az ember lényegében eltörölte a természetes szelekciót/Isten szerepét játszva megváltoztat sorsokat?

Figyelt kérdés

Az a baj,hogy túl sok selejt marad életben a fejlett orvostudomány miatt,akinek nem kellene.

Én koraszülött voltam bőven,a természetes szelekció szerint nem szabadna élnem,de az inkubátor életben tartott.Később volt egy nagyon súlyos balesetem,amiből szintén az orvosok hoztak vissza.

Ezzel nem lenne szabad játszadozni,az ember nem Isten,nem változtathat meg sorsokat.Nekem halottnak kellene lennem,nincs jövőm ebben az életben.Nem életre születtem,hanem halálra.

2014. szept. 28. 13:38
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
*kell
2014. szept. 28. 14:17
 12/18 anonim ***** válasza:
Nem szül.
2014. szept. 28. 14:54
 13/18 anonim ***** válasza:
Egyszer majdnem elütött egy autó, mert figyelmetlenül léptem a járdára, egy járókelő visszarántott. Akkor most balszerencsés vagyok azóta, mert a sors akarata ellenére nem ütött el az autó? Ez hülyeség, az volt a sors akarata, hogy visszarántson az az ember, ez ilyen egyszerű szerintem.
2014. szept. 28. 15:13
 14/18 anonim ***** válasza:
Nézd, ha ez téged annyira zavar, tegyél érte, hogy a vilábéke helyreálljon. De nagyon kérem, hogy ne a vonat, busz, metró stb elé, hanem otthon, senki más életvitelét nem akadályozva intézd el.
2014. szept. 28. 19:48
 15/18 anonim ***** válasza:
Nagyon jó kérdés. Én abban hiszek,hogy előző életedben biztos elkövettél valami olyat,ami miatt ezt az életet kaptad. És elfogadtad.
2014. szept. 29. 13:34
 16/18 anonim ***** válasza:
Illetve az nem biztos,hogy megmutatták neked,hogy milyen sorsod lesz.
2014. szept. 29. 13:35
 17/18 anonim ***** válasza:
Egyébként, én ismerek olyat, aki tólélt valamit, (betegséget) ,de nem nevezhető jó embernek egyáltalán.
2014. okt. 20. 23:06
 18/18 anonim ***** válasza:
túlélt
2014. okt. 20. 23:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!