Kedvenc tumblr?
Figyelt kérdés
Linkenétek a kedvenc tumblitokat, vagy a sajátotokat? :) akinek kell elküldöm privátban az enyémet, véleményt is mondok a tietekről :)2014. szept. 28. 09:59
1/7 anonim válasza:
Szerintem a Tumbrl a legfeleslegesebb dolgok közé tartozik az interneten.
2/7 A kérdező kommentje:
köszönöm az őszinte véleményt kedves tumblr-utáló, egy hónappal ezelőttig én is így gondoltam :)
2014. szept. 28. 10:06
3/7 anonim válasza:
szerintem a tumblr-nek semmi értelme, törölni kéne az összeset csak a helyet foglalják.
4/7 A kérdező kommentje:
ismét köszönöm :)
2014. szept. 28. 10:15
5/7 anonim válasza:
Azokat az embereket is semmizni kéne, akik fontosnak tartják a tumlbr-t.
6/7 A kérdező kommentje:
Szinten koszonom, de amint latjatok magasrol teszek a negativ velemenyekre :D
2014. szept. 28. 17:30
7/7 anonim válasza:
Én baromira nem tartom feleslegesnek a tumblr-t. Oké, a hispter blogok néha kicsit unalmasak, meg semmitmondóak, de aki tényleg egy adott témáról blogol, azzal semmi baj nincs. Én az egyik legjobb levelezőtársam szereztem ott, hasonló témában blogol mint én.
Én sorozatgyilkosokkal, bűnözéssel, pszichológiával, gore dolgokkal kapcsolatos blogokat böngészek, kedvenceim pl.:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!