Hogy lehetséges az, hogy nem látszik rajtam a származásom?
Figyelt kérdés
Cigány vagyok,de nem látszik rajtam.
Nem,csak én mondom ezt...a tanárok meglepődtek,mikor megtudták,hogy cigány vagyok.
Még dédapám volt magyar,de csak ennyi...de ő rá egyáltalán nem hasonlítok.
2014. szept. 24. 01:34
2/16 anonim válasza:
Valószínűleg a postás bácsi vagy a gázóra-leolvasó is belekeveredett a képbe genetikailag, a Lakatos apuci helyett, és kivilágosította a sötét összképet. Dzsipóéknál könnyen megy az ilyesmi.
3/16 anonim válasza:
Örülj neki, nem kell tartanod az előítéletektől, ez egy ilyen ország...
4/16 anonim válasza:
"nem kell tartanod az
előítéletektől, ez egy ilyen ország..."
Ezen jót röhögtem:D
Még jó, h a cigányokat mindenhonnan kipakolják:)
5/16 anonim válasza:
4-es. Örülök, ha viccesnek találtad a válaszom, sajnos nem az. Szeretni én sem szeretem őket, de elviselem. Nem a szegregáció a megoldás a problémára, ezzel csak tologatjuka gondokat, ami előbb utóbb robbanhat.
6/16 A kérdező kommentje:
Köszi...rendesek vagytok.
2014. szept. 24. 06:27
7/16 anonim válasza:
Egyébként a génállomány átugorhat és általában át is ugrik néhány generációt. Szóval a dédapádtól is örökölhettél olyan géneket, amik ezt eredményezték. Könnyen lehet, hogy ezek a gének eddig valahol megbújtak és most úgy rendeződtek, hogy ezt hozták ki.
8/16 anonim válasza:
5-nek nagyon igaza van és fontos amit mond.
A reccesszív gének a nagyszülőktől - valószínű onnan jön. De csak az anya kiléte a biztos... Ezt tudja a sokezer éves bölcs zsidó nép, ezért ott hagyományosan mindig az anya számít. :D
9/16 anonim válasza:
Lehet, hogy elcseréltek a kórházban. Amikor én szültem, a babák is velünk voltak a szobában, de sokszor volt olyan, hogy a babák egyedül maradtak bent, az anyukák meg kint ebédeltek az étkezőben. Igaz, volt rajtuk karszalag, de szerintem azt is ki lehetett volna cserélni simán.
10/16 A kérdező kommentje:
Hát szerintem nem cseréltek el:)
Apám meg román...szóval elég tág a családi körünk.
2014. szept. 24. 10:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!