Tudtok jó idézeteket az életcélról?
Figyelt kérdés
A googleon már néztem egy párat, de egyik sem fogott meg igazán, mert én inkább olyant keresek, ami rávilágít arra, hogy az ember mennyire erős tud lenni, ha van célja, és mennyire kitartó, és hogy mennyire inspiráló, ha az embernek van célja, és mennyire értelmetlen, ha nincs. Valami motivációs életcélos idézet lenne jó, amiben a lényeg az a tűz, az a kitartás, eltökéltség, és boldogság, amikor VAN CÉLOD, és kzdesz érte, és van is már látszatja ennek. Remélem érthetően fejeztem ki magam.2014. szept. 23. 04:31
11/13 anonim válasza:
kérdező, a reakciód alapján nem gondolom, hogy nem zavar ez a politikai viccelődés.
12/13 A kérdező kommentje:
Nem zavar olyan mértékben, hogy sokat fogllakozzak vele, azonban nem hagyhattam szó nélkül, hiszen nem témához illő. Csak az értetlenségemnek adtam hangot, hiszen a politikai téma más kategóriába tartozik.
Feltetem egy kérdést, és azt látom válaszként, hogy politikáról szóló választ kaptam. Nagyon frappáns válaszokat adó emberek persze beletudnák szőni a válaszukba a kérdésemre, de énnem mennék bele ennyire! Részemről azonban nem mennék bele ennyire. Nem értesz velem egyet?
2014. okt. 12. 04:11
13/13 A kérdező kommentje:
*foglalkozzak
*Feltettem
2014. okt. 12. 04:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!