Milyen ember az aki megmérgez egy vakvezető kutyát?
Figyelt kérdés
Most volt a hírekben. Felháborító hogy ilyen emberek vannak.2014. szept. 19. 21:02
1/5 anonim válasza:
Milyen ember az, aki megmérgez bármilyen állatot?
2/5 anonim válasza:
Az ilyen embereket is meg kéne mérgezni!!
Engem is mindig felháborítanak az ilyen "emberek".
3/5 A kérdező kommentje:
Igen azt is írni akartam, csak nagyon felháborított ez a hír.
2014. szept. 19. 21:07
4/5 anonim válasza:
Az ilyen nem "ember", csak egy lény, akivel ugyanazt kéne csinálni, amit ő csinál szerencsétlen állattal/állatokkal (bármilyennel és bármelyikkel).
5/5 anonim válasza:
Az én szememben nem ember az, aki bármilyen állatot megmérgez. Félreértés ne essék, ezerszer jobban szeretem a kutyákat, mint az embereket, de akkor is azt kell mondanom, hogy ez az eset (ami ráadásul hónapokkal ezelőtt történt) csak azért kap most ekkora sajtóvisszhangot, mert egy magasan képzett, platinadrága vakvezető blöki az áldozat. Napi szinten történnek mérgezések az országban, amik nem kerülnek be a híradóba, mert "csak a szomszéd bolhás korcsától" szabadul meg valaki, pedig ezek is ugyanennyire felháborítóak, megbocsáthatatlanok és érthetetlenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!