Ti hisztek abban, hogy mindenki abba az országba és családba születik, ahol dolga van ezen a földön?
Nagyon sok, ilyen kérdésen kattoghat az ember agya... De ezt nem fogod egy darabig megtudni. Míg meg nem halunk, csak feltételezgethetünk... magyarázhatjuk azzal, hogy valamiféle istenség teremtett oda ahova való vagy. Magyarázhatod a sorsal, esetleg azzal is hogy egy kísérlet részei vagyunk. Feltételezheted, hogy mi irányítjuk magunkat, de gondolhatod, hogy meg van írva.
Minden esetre bárhova járnál feltehetnéd ezt a kérdést, és mindig mondhatnád, hogy ez meg van írva előre. De ez mind a TE AGYAD SZÜLEMÉNYE. És igazából minden a te agyad szüleménye, Mindent amit érzékelsz, azt az érzékszerveiddel fogod fel és ezt feldolgozza agyad, így lesz egy képed a világról. De összes e képet te alkotod. Bármi amit érzékelsz azok csak a te ingereid a valamire. Úgyhogy egy elmélkedésnél magadnál nem juthatsz messzebb.
Ezt összegezve minden, az egész világ amit érzékelsz te vagy! Hihetsz abban amibe akarsz, Úgyis ,ha egyszer eljönne az a nap ,hogy minden titokra fény derül majd megtudod.
U.i.1) Nem hiszek benne... Ez a világ csupán véletleneken és döntéseken alapul.
U.i.2)Egy részeges apa nem biztos, hogy nem jár előnnyel. Meg kell jegyeznem nagyon rossz lehet és tényleg egy hatalmas gyermekkori trauma. De ez a trauma keménnyé tesz, erős leszel és hamar megtanulsz a saját lábaidon állni, ami elég jó. De sokkal nagyobb hátrány mint előny, nehogy valaki félreértsen.
U.i.3)Bocsánat, hogy kicsit elkalandoztam a válaszadás közben :D.
*ezek a megnyílvánulások kifejezetten sértõek
Bocs mobilról vagyok
Szerintem sokan egyszerűen a felelősség elhárítása miatt mondják rá egy csomó dologra, hogy "ennek így kellett lennie" meg "ez nem véletlenül történt így".
Lehet, elképzelhető, hogy van valami cucc, ami ezt az egészet összetartja, de én nem hiszem. Az élet és a világ véletlenek sorozatából áll. Tudod, pillangó-effektus... Biztos sokkal jobban hangzik úgy, hogy "én azért vagyok itt, mert van itt valami dolgom, valami tennivalóm" és hasonlók, de szerintem ez csak egy belemagyarázás, hogy az emberek mélyértelműbbé tegyék a saját életüket.
Mert lássuk be, az emberek 95%-a megszületik, él, aztán meghal, anélkül, hogy valami nagyobb nyomot hagyott volna maga után.
Szerintem nem!
Szerintem a sorsodat teljes egészében te alakítod. De ez csak az én véleményem, és nyilván biztosra én se tudhatom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!