Ha időközönként minden nap iszom alkoholt, akkor függő vagyok?
Figyelt kérdés
Pl. rossz hetem volt, majdnem minden nap megittam egy-két pohár sört vagy bort. Aztán hetekig/hónapokig semmi alkohol. Nem is hiányzott, nem szoktam inni. Aztán megint egy rossz időszak és pár napig megint ittam valamit.
Szóval a lényeg, hogy ritkán iszom, de ha valami gond van, akkor rögtön eszembe jut az alkohol, mint valami, ami segít ellazulni, megnyugodni. Ez baj?
2014. szept. 16. 15:23
1/3 anonim válasza:
Az egyetem öt éve alatt kevesebb olyan napom volt, amikor nem ittam mint ittam, és nem lettem függő. Azt a szintet sokkal nehezebb elérni, plusz éreznéd is, mert akkor minden reggel meg kellene innod egy pohár pálinkát, h ne remegjen a kezed stb. Napi egy két sör az simán belefér.
3/3 Phoney válasza:
A függő nem az, aki gyakran iszik, hanem aki nem tudja abbahagyni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!