Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért kell elitélni a melegeket?

Miért kell elitélni a melegeket?

Figyelt kérdés
Valaki adjon mar egy ertelmes valaszt, hogy miert kell oket elitelni.. Hisz ugyanugy emberek, mint masok. Ez Magyarorszag. Mindenki massal foglalkozik oszinten, gratulalok a nepnek.:) Hogy ket ember nem tud az utcara nyugodtan kilepni pl. kezen fogva, mert attol kell tartani, hogy mikor fogjak oket az utcan betalalni. KERDEM EN! Van ennek ertelme? Szerintem NINCS!!! Emberek. Hagyjuk mar a melegeket/leszbikusokat boldogan elni van epp eleg baja az embernek.. Mert mindenkinek van.. Meg Orbannak is vannak problemai az egy dolog h felepitette a stadionjat. NAGY TAPSOT A MINISZTERELNOK URNAK! .i. Tehat nem lenne ez megoldhato? Miert faj ez akarkinek? Aidset ugyanugy elkaphatja barki egy lanytol..Sot... ERTELMES valaszokat elore is megkoszonom 16/F

#Melegek-Leszbikusok-Emberek-Parkapcsolatok
2014. szept. 16. 02:15
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

teljesen értelmetlen érzelmi vitatkozást nyitni olyan emberekkel akik szintén érzelmi okokból utálnak valakit.

az átlag xenofóbot (a magyarok 60%át) nem fogod észérvekkel meggyőzni arról, hogy rossz amit tesz, főleg nem ebben a stílusban. a veszekedés emg nem viszi előrébb az országot.

hogy miért, arra azt lehet mondani hogy családi/kulturális háttér + egyéni tapasztalatok/annak hiánya.

"egy férfi seggluka nem arra lett kitalálva hogy megdugják"

a nőé sem, mégis csinálják hetero férfiak, a száj sem arra lett kitalálva meg a kezed se.

a zsidógyűlölő homoszexuális meg érdekes párosítás.

"EZ AZ ORSZÁG GYÖNYÖRŰ!!! "

csak az emberek undorítóak akik lakják

"Miért gondoljátok, h bizonyos problémák csak magyar sajátosságok? "

azért van benne igazság valahol félúton, kiugróan magas a xenofóbok száma magyarországon, az összes leszakadó országban(ideértve magyart is) kiemelkedően magas a zsidógyűlölet, és nálunk van az egyik leginkábbb társadalmilag támogatott neonáci párt.

"Engem inkább azok a hetero párok zavarnak, akik feltűnően nyalakodnak tömegközlekedési eszközökön, vagy amikor elsétálsz mellettük, gyorsan egymásnak esnek és közben figyelik, ki nézi őket..."

igen ez erről szól, a kapcsolatok túlnyomó része színjáték

mellesleg ha sok embert zavar akkor konkrétan illegálissá is lehetne tenni.

2014. szept. 16. 13:46
 12/17 anonim válasza:

Na akkor most

először is semmi bajom a diszkrét melegekkel de ne vonulnak fel és ne nyaljak egymást mert az nem az én dolgom. Engem jobban zavarnak a biszexek most akkor döntsd már el arany szívem h mi akarsz lenni!

Ne szidd nekem a politikát mert lehetne rosszabb is, sőt már volt is. Amíg ne üldözik a melegeket mint annak idején a keresztényeket addig te csak maradj a valagadon a jogaiddal együtt! Mert nagyon sok ember elfelejti h neki nem csak jogai vannak hanem kötelesség is. Hogy a magyarok zsidó gyulolok én nem beszélnek eltalanossagba de tudod elég nehéz pozitívan hozzaallni egy olyan néphez akik a közelkeleten ártatlan embereket végeznek ki most napjainkban.

Engem is zavarnak a nyalifali heterok talán még jobban mint a melegek ( bár semmi bajom velük ha diszkrét a viselkedesuk és ez a dolog a heterokra is vonatkozik! )

Csk

2014. szept. 16. 22:24
 13/17 anonim válasza:
Ui: Elnézést a helyesirasert csak nyugodtan pontozzatok le
2014. szept. 16. 22:25
 14/17 anonim ***** válasza:
ember ne legyél már ennyire buta! Mi az hogy "ez Magyarország"? szerinted amerikába meg afrikába mindenki szereti h a másik ilyen-olyan?
2014. nov. 13. 19:13
 15/17 A kérdező kommentje:
Tudod..:) Magyarok mindig massal vannak elfoglalva sose magukkal.:D Mindig a masik eletebe szolnak bele.:)
2014. nov. 16. 02:48
 16/17 anonim ***** válasza:
tisztelet a kivételnek.. nem laktál még külföldön pár évet biztosan.Ne légy naív,nem tudhatod. Miniszterelnöknek meg tényleg gratula :D amúgy én sz*rok rá ha vannak melegek de ne előttem,ne a facebookon,se youtubon, otthon,négy fal között azt csinálhatják amitől én hányok :D! előző voltam
2014. nov. 16. 18:52
 17/17 anonim ***** válasza:

"Amúgy meg a probléma az hogy egy férfi seggluka nem arra lett kitalálva hogy megdugják, ahogy a farok se arra lett kitalálva hogy egy másik férfi seggébe tuszkold."

oké, akkor mostantól semmi or-ál, a-nál a barátnőddel, hiszen sem a száj, sem a fenék nem arra lettt kitalálva, hogy téged idézellek.

"Miért gondoljátok, h bizonyos problémák csak magyar sajátosságok?

pl: rasszizmus, antiszemitizmus, homofóbia, korrupció.

Nem az! Ugyan úgy fellelhető Ausztriában, Svájcban, vagy a mindig "píszí" Amerikában is. Szóval mindenhol.

Szóval nincs olyan, h "Ez Magyarország" Mindig és mindenhol lesznek olyanok akik leb@@zizzák a melegeket"

jó magyar mellébeszélés, kifogáskeresés. máshol is vannak ilyen problémák, csak a gond az, h Magyarországon a korrupció majdnem a legmagasabb az összes európai országban. ahogy közvélemény-kutatások bemutatták, h Magyarországon a legtöbb európai országhoz képest nagyon magas a homofóbia, idegengyűlölet, az átlag magyar gyakorlatilag mindenkit utál.

kérdező: annak a válaszolónak van igaza, aki azt írta, h kulturális és csaláid háttér + tapasztalatok hiánya. a magyarokba bele van nevelve a bűnbakkeresés és a köpködés másokra. valljuk be, az átlag magyar elég egyszerű, buta ember. azt se tudja, mi az a homoszexualitás, vagy hogyan alakul ki, nem is akarja megtudni, lát 2 percet egy melegfelvonulásról, és pár magamutogató ember alapján általánosít egy egész közösségre.

2015. márc. 9. 05:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!