Milyen külsőt tudnál elképzelni egy Hajnalka nevű nőnek?
Elég sok embertől hallottam, hogy egy bizonyos névhez önkénytelenül tulajdonságot társítanak. Érdekelne, hogy a Hajnalka névhez miket.
Milyen külsejű lány ugrik be, ha ezt a nevet hallod?
Hajszín, hajhossz, szemszín, magasság, stílus, stb.

Első vagyok. Érdekes, nekem is van egy kövér, rövid hajú Hajnalka kolléganőm és elég unszimpatikus, rosszindulatú.
Mégse ez a kép ugrik be. :)

Hát ha a szomszédom alapján ítélek, aki 25éves , alacsony,rohadnak a fogai (már a fél fogsora meg sincs), kövér, rosszindulatú, ápolatlan, büdös, és deformált arca van....
De amúgy elképzelni kb.Barna haj, barna/zöld szem,középmagas, jóindulatú, aranyos (eltekintve a szomszédtól)

Hm, Hajnalka.
Egy hosszabb barna hajú, közepes/kissé alacsony barna szemű lányka, fehér bőrrel, visszafogott pasztell ruhákkal, olyan "aranyos" a stílussal.
Most éppen egy összefogott hajú, kis fülbevalós, rózsaszín kardigános lányt látok magam előtt, farmerrel, tornacipővel, barna táskával, madaras felsőben.
Megy a zöld jel? :-)

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!