Baj, ha brony vagyok?
14/F
Én is Brony vagyok. Engem legjobban a fankreálmányok érdekelnek a témában.
A lényeg az hogy a kopodnak megfelelően tudsz tekinteni a sorozatra!
pl és már észrevettem, hogy sokkal több a tanulság a sorozatban, mint amit kimondanak a azzal hogy "Dear Celestia..."
Nekem még nem volt nemi kapcsolatom szo. lehet h meleg is vagy :P .
Na jó, ne vedd komolyan, a lényeg az h nincs ezzel probléma! Ja és amúgy sokkal inteligensebb szórakozás, mint mondjuk "UBER FÉRFIAS" műbirkózást nézni.
Én imádom, h mi mindent ki nem tud hozni ez az MLP az emberekből :D
Hogy másképp született volna meg mondjuk a "Rainbow Factory" a "Cupcakes" vagy a "Pony.mov" :D ?
Szerintem a legjobb két része ennek a mesének a creativitációja és a tanításai ^^
Egyáltalán nem baj, hogy brony vagy. Mindenkinek különböző a stílusa, mindenki más dolgokat szeret, és mindenkinek a szíve-joga eldönteni azt, hogy mit szeret. De ha nem muszáj, ne villogtasd mások előtt. Lehet hogy a mai társadalom már elfogadóbb ilyen téren, attól függ milyen közösségben élsz.
Amúgy 17/F és brony vagyok.
En imadnam ha lenne brony haverjaim barataim :3 nem tudom hogy nevezhetem e magamat bronynak mert lany vagyok o.O
Ismerosi koromben egyedul en szeretem :lll
Dehogy baj :)
Te ezt szereted, mások pedig mást.
15 - pegasister :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!