Miért nem engedi a mamám hogy "csúnyán" beszéljek?
Egyszer amikor vele együtt voltam bevásárolgatni kimondtam azt a két szót hogy francba és szar. Erre elkezdett szidni, hogy maradjak csöndbe, nem szabad ilyen alpári módon beszélni, mert lány vagyok. Visszafogottan kellene beszélnem.
Még ha azt mondtam volna hogy k*rv@ g*ci p*cs@ vagy nem tudom, megérteném hogy leszid, de akkor sem azzal az indokkal hogy "mert lány vagy". Mit tudok ez ellen tenni, ne mondjam a közelében soha hogy szar?
Mert az ő idejében,még nem volt szép ha a lányok így beszélnek. Most se szép de attól még mindenki használ ilyen szavakat.
Tenni igazából azt tudod hogy figyelsz arra hogy mit mondasz, próbálod nem kimondani. Nehéz de próbálkozni kell ha kimondod egyből kérj bocsánatot, mondd hogy nem akartad kimondani és próbálsz változni
Igaza van a mamádnak, egy lánytól elég közönséges, ha csúnyán beszél. A francba, és szar nem tragédia, ha kicsúszik a szádon, ha épp ideges vagy, de ne legyen a beszéded része, ha nem muszáj.
Úgyhogy inkább figyelj arra, hogy ne beszélj csúnyán.
" # 5: Miért?"
Mert ötös normális ember és nem osztja az aberrált liberális és feminista világnézetet.
nem értem mi ezen az alpári, ezeknél csúnyább szót kb havonta egyszer mondok ha nagyon ki vagyok akadva valamin, azt se előtte teszem. Ezeket is csak néha mondom ha ideges vagyok, nem minden második mondatomban.
De fiúra még sose szólt rá, így főleg nem értem, és nem is azzal indokolt hogy szerinte illetlenség hanem azzal hogy lány vagyok. Szerintem a trágárság nem csúnyább egy lány szájából semmivel, semmilyen formában, de a francba és a szar nálam még nem tartozik a csúnya szavak közé.
Annyi valóban igaz, hogy ez nem attól függ, hogy valaki fiú vagy lány. Sokakban él az a tévhit, hogy a lányok jobb gyerekek, mint a fiúk, ezért döbbennek meg jobban, ha egy lány helytelenül viselkedik.
De a LÉNYEG: Trágár kifejezéseket használni, nem helyes!
Úgyhogy ne tedd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!