Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit csináljak a sráccal? Lent

Mit csináljak a sráccal? Lent

Figyelt kérdés

Most mentem 9.be és van egy osztálytársam akibe szerelmes lettem.

Azt elkell mondani hogy nem tartozok a "menők" közé ő pedig igen.

Van hogy beszél hozzám , mélyen a szemembe néz,mosolyog,piszkál de van hogy hozzám se szól.van egy másik lány akivrl jóba van és ma kettesbrn sétáltak.Érezhet valamit irantam vagy kedvelhet? Ha nem akkor hogy felejtsem el?

2014. szept. 12. 15:30
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha érezne, akkor már szólt volna, nézz olyan fiú után, aki nem a "menők" közé tartozik, talán még jobban is jársz.
2014. szept. 12. 15:36
 2/4 anonim ***** válasza:

Ha ő a menők közé tartozik, és nem tetszenél neki, nem állna veled szóba.

Jó, mondjuk volt velem olyan, hogy egy ilyen fiú piszkált, de egyértelmű volt, hogy csak baszogat, mert szerinte ez vicces. Hozzá tenném, hogy minden lánnyal ezt csinálta.

Szerintem várj, aztán ha folytatja, akkor egyértelmű, hogy tetszel neki.;)

2014. szept. 12. 16:15
 3/4 A kérdező kommentje:
De más lányokkal sokkal többet van engem csak néha foglalkozik aztán otthagy?!!!
2014. szept. 12. 17:46
 4/4 anonim ***** válasza:
Akkor ne reménykedj, felejtsd el gyorsan, amúgy sem jó a "menő" fiúkkal járni, mert nagyot csalódhatsz.
2014. szept. 12. 17:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!