Szerintetek milyen sampont vagy ápolót használ Hódi Pamela hogy szép legyen a haja?
Figyelt kérdés
2014. szept. 6. 11:06
1/5 anonim válasza:
Fogalmam sincs ki az, de ha valami tv műsorban szerepel, akkor 1 fodrászt.
2/5 anonim válasza:
Gondolom sűrűn rakat fel új póthajat, és azért néz ki mindig szépen, mert mindig viszonylag új. Szerintem nem akarod látni az eredetijét:D
3/5 anonim válasza:
Nem csalódtam a Gyk-ban:D
Van már egy "nem tudom ki az, de okoskodok(mert azt hiszem, h majd ettől lazának fogok tűnni) hsz. meg egy szokásos "biztos egy rakás szar, csak bla bla.." jóindulatú hsz.
Szánalom a köbön:D
4/5 anonim válasza:
Pamelának nincs póthaja... ha egy kicsit is értenél a hajhoz, látnád, hogy az eredeti...
Hogy ő mit használ, nem tudom, nekem a kallos termékek jöttek be, illetve van az AVONnak egy úgy hajápolója, ami nagyon bevált, pedig az AVONos cuccokat nem bírja a hajam, de ez csodát tesz:
5/5 anonim válasza:
Pamela a JOICO terméket használja.
Nézd meg az instagramján ,ott is kirakta
instagram.com/hdipml
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!