Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » 18 éves lány vagyok! 2hete...

18 éves lány vagyok! 2hete vagyok együtt a barátommal! Meddig várjak a szexel? (nem vagyok szűz)

Figyelt kérdés
nem akarok egy könnyű lánynak tűni ! Mert 1-2hét útán úgy gondolom korai a lényegre térni. Tűrelmes a barátom meg vár rám! De nem akarom elveszíteni egy ilyen wégedt, hogy wáratóm sokáig! Ezért kérdem tapasztaltabb emberektől , mert tudjuk, hogy a pasik nem szeretnek wárni wagy keresnek mást! 24éwes a barátom! De nem is sijeteti meg semmi ilyesmi! Tényleg egy tök normális fiú!
2014. szept. 2. 00:58
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
A w még ok, de a minden mondat végén !-jel.. Katonaságnál vagyunk?
2014. szept. 3. 14:54
 12/18 A kérdező kommentje:
nem kötekedni kéne , hanem a kérdésre választ adni talán
2014. szept. 4. 04:20
 13/18 anonim ***** válasza:
83%
Mindenki elhajtott hogy hülye vagy, ezen gondolkodj el. A kérdésre: igen feküdj le vele, mert mást úgysem tudsz adni neki csak egy testet. De aztán teljesíts rendesen! Nincs rosszabb egy ostoba nőnél aki még dugni sem tud.
2014. szept. 4. 06:24
 14/18 A kérdező kommentje:
nem normális emberek véleménye nem érdekel! Adtól még nem vagyok ostoba mert a v betűt így írtam hogy w de nyomja a lelkedet hogy jártam iskolába és szakma is van a kezembe azt lehet , hogy te egy cigány vagy aki a magyarokon élősködik. Már bocs!
2014. szept. 4. 14:29
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Köszönöm hogy megerősítetted ostobaságodat:) Szar lehet neked, de nem sajnálom a fajtád. Csak könyörgöm ne szaporodj!
2014. szept. 4. 14:39
 16/18 Oldrider válasza:
100%
Remélem az Önéletrajzaidat is "w"-vel fogod megírni..! ;)
2014. dec. 19. 12:45
 17/18 anonim ***** válasza:

én 1hónapot vártam pettinggel, 2őt a szexszel ennyi idősen.

azóta is együtt vagyunk, nem bántam meg, de utólag úgy gondolom jobb lett volna még várni.

2014. dec. 25. 19:47
 18/18 anonim ***** válasza:
mármint ez rajtam maradt, hogy könnyen adtam magam. hiszen a kapcsolat elején még nem tudtam, hogy ő életem szerelme:)
2014. dec. 25. 19:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!