Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » "Világfájdalom" az arcomon?

"Világfájdalom" az arcomon?

Figyelt kérdés

Ha idegenekkel beszélgetek (vonaton, társaságban ahol csak látásból ismertek korábban stb.) szoktál mondani, hogy morcos az arckifejezésem, sőt van aki egyenesen agresszívnak nevezte. (A címben lévő jelzőt is így kaptam egy idős hölgytől.)

Viszont ez egyáltalán nem szándékos részemről. Ha egyedül vagyok utcán, buszon bárhol akkor gondolkozni szoktam, ilyenkor kizáródik a külvilág. Társaságban kinyílok mint a tubarózsa, víg kedélyű, beszédes vagyok. :)

Hogyan lehet ezen változtatni? Kell-e egyáltalán?

2014. aug. 30. 01:41
 1/6 Masked Magician ***** válasza:
100%

Nemkell változtatni. Ez nem probléma. Mivel ahogy leírtad, te egy kiegyensúlyozott egyéniség vagy.

Tudod hol és hogy kell viselkedned.

2014. aug. 30. 01:54
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
nem karikás a szemed? az durván megváltoztatja az ábrázatot. valakinek genetikailag van, egyfolytában, az emberek meg az alapján előre ítélkeznek, hogy biztos fáradt/beteg/szomorú stb..
2014. aug. 30. 04:00
 3/6 anonim válasza:
Ha ismeretleneket zavar azzal ne foglalkozz, nem éri meg adni a szavukra, lehet hogy ők nem szoktak gondolkodni és nem tudják milyen feje van olyankor az embernek.:) ha téged viszont zavar akkor amikor csak észreveszed magadon ezt a fajta arcot rakd be a nyelved a felső fogorod mögé és halványan mosojodj el :)
2014. aug. 30. 08:27
 4/6 anonim ***** válasza:
Én meg feszt megkapom, hogy mérgesen, csúnyán nézek. Nem tehetek róla, nyugalmi állapotban ilyen a tekintetem, holott vicces vagyok, most mit csináljak? :D
2014. aug. 30. 10:25
 5/6 anonim ***** válasza:

Mindenkinek van egy egyéni arckifejezése és arcbeállítottsága. Vannak befolyásolható tényezők és vannak állandó tényezők is.

Ha érdekel a téma, akkor utánaolvashatsz a különböző mimikáknak és azok jelentésének, valamint az arctípusoknak, stb.

Tény az, hogy az arckifejezés és a tekintet az elmét sugározza. Ebből kilehet következtetni mindent.

2014. aug. 30. 12:20
 6/6 A kérdező kommentje:

Nem, néha előjön (kevés alvás vagy edzés után), de amúgy kifejezetten nagy ("baba")szemem van.

Engem nem zavar, legalábbis eddig családtagjaim/ismerőseim nem említették még. (Legalábbis nem tudtam róla.)

Köszönöm, rákeresek a "legjobb barátnőmnél"... :)

Köszi mindenkinek!

2014. aug. 30. 23:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!