Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Budapesten raboltak már ki,...

Budapesten raboltak már ki, vagy tettek ellened valamilyen testi sértést?

Figyelt kérdés
Szóval most költöztem Budapestre és eléggé tartok a várostól. Milyen tippeket tudnátok adni ,hogy túléljem az elkövetkezendő 10 évet?
2014. aug. 29. 00:11
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
88%
Értem én, hogy mit mondasz de épp ezt mondom én is. Budapest egyáltalán nem olyan rossz mint azt sokan hiszik, vidéken sokkal veszélyesebb helyek is vannak. Budapesten már minden be van kamerázva ki van világítva szinte. Persze akad agresszív kötekedő bőven, de egy kis szerencsével le lehet őket kerülni. Még éjszaka se vészes, persze vannak olyan részek, ahova fehér embernek nem jó ötlet bemenni főleg nem egyedül, de sokkal nagyobb biztonságban érzem magam éjszaka egy budapesti téren vagy buszon mitn egy vidéki lepukkant utcában.
2014. aug. 29. 01:14
 12/24 anonim ***** válasza:

Volt párszor hogy zaklattak, be akartak rángatni egy bokros részre fényes nappal, vagy épp feltartottak, dumáltak nekem és nem engedtek el, meg az állandóan aprót kunyeráló csövesek is elég idegölőek. Szóval előfordulnak dolgok. De velem vidéken is előfordultak már hasonlók, szóval nem csak Bp-en van gond. Lehet hogy csak én vagyok szerencsétlen...

Tipp: legyél minél jobban átlagember, akit nem vesznek észre sem.

2014. aug. 29. 01:14
 13/24 anonim ***** válasza:

Ajjaj, # 12/12-es! Ez a módszer sem épp a legjobb... =-(

Csak azért, mert a kisebbségiektől (első sorban) és egyebektől (másodsorban) "félnünk kell", még nem kell beleolvadnunk a Nagy Átlagba.

A mai világban - úgy hiszem - épp az a fő, hogy az egyediségek egyediek maradjanak, hogy a Nagy Szürkeségben legyen egy-egy színes egyéniség is, aki kiemelkedik, aki MER élni.

Én tetovált, piercinges, oldalláncos, oldal öves, bakancsos vagyok. A kisebbségiek meglehetősen jól meg is bámulnak engem, szóvá is teszik, hogy olyan vagyok, mint egy "Rocker" - de mindezt mikor teszik? =-) Na mikor? =-)

Hát persze, hogy akkor, amikor többen vannak kettőnél!!! =-)

Amikor egymagukban vagy ketten jönnek velem szembe - ha elhiszitek, ha nem - meg sem mernek mukkanni =-)

Kérdező: valóban kerüld el a sötét helyeket, hallgass a megérzéseidre!!! Ha úgy érzed, azaz út nem jó, ahol haladsz és menned kell valamerre más merre, inkább menj, semmint hogy a megérzéseid ellenére a megszokott úton menj, inkább kerülj, mint hogy baj történjen! És semmiképp se olvadj bele a tömegbe!

A különlegességeket - leegyszerűsítve: a különcködést - tudni kell viselni. Akinek éppen "szerencséje van", az tudja is viselni a különleges megjelenését, és ha olyan a kisugárzása, az összes banda tag össze f*ssa magát, s csak a fejüket vakarják...

"Támadjunk, vagy ne?"

S mire kettőt pislognak, te már odébb álltál. S mindezt a kisugárzás adta meg, a "Nem egyhangúság", ami elterelte a figyelmüket... ne olvadj be az átlagba semmiképp!

2014. aug. 29. 01:25
 14/24 anonim ***** válasza:
Egyszer sértették a vallásomat az a kijelentéssel, hogy szeretem a cigány zenét.
2014. aug. 29. 01:27
 15/24 anonim ***** válasza:
Az a titka hogy nem szabad elővenni sehol a mobilodat mégha hívnak is. Meg ne menj cigány lakta területre és az ég világon semmi bajod nem lesz. Egyetemista vagyok, bp sokkal biztonságosabb mint a vidéki városok.
2014. aug. 29. 07:55
 16/24 anonim ***** válasza:

Az utóbbi 10-15 évben a városi bűnöző romák nagyon nagy része kihúzott külföldre vagy dolgozni vagy pedig szintén rabolni, itt már nem nagyon éri meg nekik a pitiáner összegek, arannyal sem nagyon járnak már az emberek :P, stb.

Egy kisebb városban vagyok, mint Budapest, a 6. szomszédunk éppen egy nagyszájú, csapkodós bazi nagy roma család, de az utóbbi 10 évben már csak ünnepnapok alkalmával jönnek haza, külföldi rendszámú, nem is akármilyen autókkal.

2014. aug. 29. 09:22
 17/24 anonim ***** válasza:

Azért Bp-n egyes, bokros-dombos parkokban jó figyelni még mindig, ugyanígy városszéli parkokban is, mint pl. a Népliget környékén, a Hungária felé.

Éjjel ilyen helyeken biztos nem érdemes járni.

Ha plázák környékén és forgalmas helyeken járkálsz, ott általában be vannak kamerázva ...

2014. aug. 29. 09:25
 18/24 anonim ***** válasza:
Nem csak a cigókról van szó,magyarból is van ugyanolyan gané narkós szemétláda,amelyik ellopja sec perc alatt a tárcádat a villamoson.....itt kint németben ilyenről nem is hallottam.de még rendőrautót is 2x ha látok egy hónapban.az autó ablakok sincsenek felhúzva,mert tudják,hogy nincs tolvaj.na erre mit mondasz?pesten,csináld meg ugyanezt.az autódat,már 10perc után szétszedik valahol.
2014. aug. 29. 10:41
 19/24 anonim ***** válasza:
100%

Budapesten születtem, és éltem mindig. Még a 80'-as években történt, hogy gyerekként szemtanúja voltam annak, hogy az éppen börtönből szabadult pasas egy eltört sörösüveggel támadt egy fiatal rendőrre. A rendőr figyelmeztető lövés után lelőtte a pasast. Utána napokig nem akarták a szülők a gyerekeiket leengedni, mert a börtönviselt pasas haverjai, családja bosszút akart a rendőrön állni.

18 évesen történ az, hogy éppen mentem délután hazafelé munkából és a keleti pályaudvarnál ahol a 95-ös busz megállója volt, egy részeg pasas valamiért úgy döntött, hogy miért ne taperolhatna le, ott az utcán a tömegben. Így úgymond letámadva nekem jött, hogy taperoljon. Olyan mérges voltam, és persze sokkal bátrabb, hogy az első reakcióm az volt, hogy hatalmas pofont adtam a pasasnak, és akkorát löktem rajta, hogy elesett. Majd mérgemben anyáztam rendesen (pedig nem szokásom csúnyán káromkodni)

Utána semmi sem történ velem, pedig nem laktam jó környéken. Viszont pár éve úgy döntöttem, hogy Londonba megyek dolgozni. Még 1 évet sem éltem Londonban, és ezalatt az idő alatt 3x kiraboltak, egyszer megtámadtak (este 7-felé mentem a metróhoz, és ketten kétoldalt megfogtak, hogy van taxi, és lökdöstek, hogy márpedig velük megyek. Csak azért úsztam meg, mert sikítottam, és több járókelő sietett segíteni. Ja, és egyszer barátokkal pubból hazafelé sétálva, belénk kötött egy 5 fős feka társaság.

Szóval Budapest sehol sincs agresszióban más városokhoz képest. Egyébként Londonból elegem is lett.

38/N

2014. aug. 29. 12:07
 20/24 anonim ***** válasza:
Itt vannak cigányok, Londonban vagy Párizsban meg vannak arabok és négerek. A legtöbb főváros nagy része ugyanolyan rossz mint itt a nyócker vagy csepel.
2014. aug. 29. 12:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!