Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi a 3 legkedvencebb illatotok?

Mi a 3 legkedvencebb illatotok?

Figyelt kérdés
2014. aug. 25. 16:12
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Citrom, narancs, mandarin, fahéj.
2014. aug. 25. 16:50
 12/21 anonim ***** válasza:

füst, új könyv, az alvós rongyom

Azthiszem ez a 3 :D

2014. aug. 25. 16:55
 13/21 anonim ***** válasza:
Vanília, almás fahéj és az eső illata.
2014. aug. 25. 17:46
 14/21 anonim válasza:

Kókusz, lóillat, és kávé:)

A második nem tudom mennyire illat, én mégis nagyon nagyon szeretem:) Egy réten legelésző tiszta paci illata... Fuu. Lovakkal le lehet venni a lábamról.

2014. aug. 25. 18:41
 15/21 anonim ***** válasza:
Benzin, dohányfüst, pénz.
2014. aug. 25. 19:19
 16/21 anonim ***** válasza:

a barátom illata :)

kókusz,festék,citrom,körömlakklemosó

18/F

2014. aug. 25. 19:37
 17/21 anonim ***** válasza:

#16 A barátod illata? :DD

Nekem még amikor kisebb voltam, a kispárnám illata volt a kedvencem, de ahogy nőttem, valahogy eltűnt.

Szeretem a vaníliás gyertyaillatot, van egy pácolt kukoricás halcsalim aminek isteni édes, nem tudom mihez hasonlítható az illata. És nagyon szeretem még a fenyő illatát is.

2014. aug. 25. 20:34
 18/21 anonim ***** válasza:
A kedvencem a kókusz, imádom. Szeretem még a sárgadinnyét (az ízét már nem:)). Az ibolya és a jácint illatát is szeretem (a rózsáét utálom) meg a cseresznye illatot is. Valamint az üzemanyagok, festékek, lakkok, higítók illatát vagy talán inkább szagát szeretem. Meg a nyers fa illata is tetszik. A vanília is..Igazából rengeteg illatot szeretek, most hirtelen eszembe sem jutnak, de úgyis csak hármat kértél. :)
2014. aug. 25. 21:59
 19/21 anonim ***** válasza:

#17 igen a barátom illata :)

esetleg van ellene kifogásod? :D

üdv:#16-os :)

2014. aug. 25. 22:38
 20/21 anonim ***** válasza:

Húú, nehéz ennyire leszűkíteni.

Új könyvek, benzin, gyümölcsök. És az amikor kitakarítod a szobád minden zugát, kicseréled az ágyneműd, hosszú fürdőt veszel majd tiszta pizsamába bújsz.

Nem vagyok rendmániás vagy ilyenek, de este nagyon jól esik lefeküdni aludni miután rászánom az időt egy alaposabb takarításra.

2014. aug. 25. 22:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!