Ennyit számítana a Facebook profilod? 18F
Figyelt kérdés
Régebben néha haverokkal Chatroulette-eztünk, és inkább lányokkal beszélgettünk, ott elvoltunk, néha szokott lenni az, hogy pontozzuk egymást, ha megvolt a szimpátia, akkor általában 8-9 pontot adtunk egymásnak a 10-ből. Ezután bejelöltük egymást Fb-on, és annyiban is maradt, pedig ott volt olyan is, aki órákig elhúzta a beszélgetést, annyira szimpatizált velünk. Nekem egy lassan 3 éves profilképem van fent, utoljára esemény márciusban volt névnapomkor az adatlapomon, és mindig rejtettben vagyok chaten, és nincs a profilképemen 80 like, haverjaimnak szintúgy, ezért nem is beszélgettünk velük tovább, mert nem akartak, pedig roulette-en nagyon elvoltak, és ragaszkodtak, hogy ne menjünk tovább.. Érdekes, ennyit számít, ha nem foglalkozol az adatlapoddal, nincs 80 like a profilképeden, és nem osztogatsz meg minden nap 2-3x?2014. aug. 20. 22:55
1/7 anonim válasza:
A Facebook profil az égvilágon semmit nem számít.
Találtak mást, akit hülyíthetnek, ennyi...
2/7 anonim válasza:
Miben nyilvánult meg az, hogy nem akartak?
3/7 anonim válasza:
Szerintem inkább a profil képek számítanak nem a megosztások vagy a like-ok. Nem ismerem a Chatroulette-t de ha ott arc nélkül játszotok akkor a fb-s prof képekkel lehet gond.
4/7 A kérdező kommentje:
Abban, hogy rájuk írtunk, és 2 perc múlva már nem is írtak semmit, csak aha, ige, jó, stb.
2014. aug. 20. 23:10
5/7 A kérdező kommentje:
Chatrouletten webcamerával csináljuk, akkor hogy pontozgatnánk, ha nem azzal?
2014. aug. 20. 23:18
6/7 anonim válasza:
Valóban ebben van valami. :D De az hogy mennyi like van rajta akkor is mind1 és a prof képek akkor is számíthatnak szerintem
7/7 anonim válasza:
Szerintem egész egyszerűen csak poénnak gondolták az egészet, és a facebook bejelölésnél meg már beparáztak, hogy nem is akartak semmit. Mármint ez csak akkor lehet, ha ti jelöltétek be őket, és nem fordítva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!