Mit csináltok ma, ünnep alkalmából?
Figyelt kérdés
2014. aug. 20. 10:54
2/13 anonim válasza:
Kimegyünk a főtérre megnézni a tüzijátékot.
3/13 anonim válasza:
Semmi különöset. Régebben megnéztem a Mesterségek Ünnepét, de ma már horror áron adják a belépőt. Tévét nézek talán. Állami ünnepeket - bár büszke vagyok magyarságomra - soha nem ünnepelek, bármiféle legyen is az. Igaz, egyházit sem.
4/13 anonim válasza:
Hála a szép időnek, itthon punnyadok.
5/13 anonim válasza:
Amit mostanság mindennap. Albérletet keresek, mert költöznöm kell lassan és még semmit nem találtam, ami szóba jöhetne.
:( Emellett tévézgetek, pakolászok, főzök, szokásos házimunkák.
6/13 anonim válasza:
5-ös vagyok. Szóval az, hogy ünnep van, nem igazán hat meg. A tűzijátékot megnézem este a tévében. :)
7/13 anonim válasza:
Meglátogatom a nagyszülőket, este meg sörözünk a haverokkal:)
8/13 anonim válasza:
Kulfondon elek, itt munkanap van, ugyhogy dolgozom.. De este megunneplem a napot egy jo koncerttel, amire mar regota varok :)
10/13 anonim válasza:
Sorozatot nézek, olvasok, zenét hallgatok, szóval semmi olyat amit mondjuk tegnap nem csináltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!