Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Kötelező az ingyenes tankönyve...

Kötelező az ingyenes tankönyveket igénybe venni?

Figyelt kérdés
Most ebben az új rendszerben ingyen vannak a tankönyvek, de azokat ugye év végén vissza kell adni. Na most nekem az a kérdésem, hogy ez lehetőség vagy kötelező ezeket igénybe venni?
2014. aug. 19. 23:13
 1/5 anonim ***** válasza:
Nincs már külön szedve az ingyenes és a könyvtári könyves? Mert az ingyenesek annak idején megtarthatták, és a könyvtári könyveseknek kellett vissza adni csak. Ezt az új rendszert nem annyira ismerem, azért kérdezem.
2014. aug. 19. 23:20
 2/5 anonim ***** válasza:
Ha meg tudod őket venni boltban, nyilván megveheted.
2014. aug. 19. 23:25
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem, nem kötelező. A mi időnkben volt pl. támogatás is rá, mi is kaptunk, de mindenki lemondott róla, és a szegény család gyerekeinek adtuk az osztályban:)
2014. aug. 20. 09:22
 4/5 anonim ***** válasza:
Nálunk könyvtári sem volt, meg ingyenes se, de támogatást kapott rá mindenki az anyagi helyzettől függően, amit az iskola osztott szét. Én mondjuk örültem neki, hogy megvettük, mert utána mindig kellett valami, csak előszedtem a korábbi évekből és nem kellett semerre se menni, hogy megszerezzem
2014. aug. 20. 10:43
 5/5 anonim ***** válasza:
Sarolta
2014. aug. 20. 14:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!