Mi van a bakancslistatokon? A csaladotok tamogat benne, hogy megvalositsatok? Mik azok, amik mar sikerultek belole?
Csak az apám van, de nem támogat, mint ahogy másban sem. Csak maga érdekli, még a betegségemet is arra használja, hogy sajnáltathassa magát... Mindegy.
Repülés (ez a fő, mert repülőfan vagyok)
Jótékonykodás
Eljutni a Maldív-szigetekre
Ejtőernyőzés
Elérni, hogy elfogadjon az apám
Találkozni a példaképemmel
Megnézni egy repülő pilótafülkéjét
Delfinekkel úszni
Megjavítani a kapcsolatot, akikkel eltávolodtunk egymástól
Ami sikerült az az volt, hogy sikerült valakivel kibékülnöm. ...és nemsokára megvalósul az is, hogy egy repülő pilótafülkéjébe beengednek. A jótékonykodás is megvalósult már, de szerencsére azt folyamatosan lehet csinálni. :-))
22/f
Bocs az offért!
1. válaszadó vagyok, 2. válaszadó, hú, de jó Neked! :-))
Az én bakancslistámon ez van:
- Egy nap nagyon szeretnék sárkányrepülőzni.
- Be akarom járni Európát
- Delfinekkel úszni.
- Családi házban élni Budán
- Számítástechnikai boltot nyitni.
- Programtervező informatikus lenni.
- Hullócsillagot látni.
- Megtalálni életem szerelmét.
- A lehető legtöbb dolgot kipróbálni :)
Hát ezek közül a programtervező informatikusra van még nagy esély, mert most leszek első éves. Anyám ezekben nagyon nem tud támogatni, mert nincs sok pénzünk, de amiben tud abban segít :) L/20
Egyelőre nem készülök meghalni, szóval nincs ilyen listám.
26N
ééés még ezeket is lepontozzák egyesek. Mégis miért?
Nekem a bakancslistámon csak egy dolog van. Japánba kijutni akár mint turista, akár mint ott élő dolgozó ember. Más nagyon nem érdekel, ami meg mégis oda úgyis eljutok rövid időn belül.
26/F
ezek a legfontosabbak
Repülőgépen utazni
Elutazni Pittsburghbe
ejtőernyőzés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!