Nagyon gáz, hogy letegeztem a fogorvosom? Most olyan rosszul érzem magam.
Másik fogorvosnál voltam, nem annál akihez eddig jártam. Egy fiatal nő volt most. Jó napot kívánokkal köszöntem, de mikor a székbe ültem nagyon féltem, kezem lábam remegett és mikor láttam, hogy be fogja adni az érzéstelenítőt akkor szóltam, neki, hogy "de óvatosan csináld" úgy ez jött ki belőlem. De akkor nem is érdekelt mit mondok csak legyünk már túl rajta. Meg utána is szépen tegeztem végig... Kérdezte, hogy elzsibbadt-e vagy adjon még egyet?! Én meg mondtam, hogy "még eléggé fáj, szóval beadhatsz mégegyet". Azért is volt az az egész, mert kint beszélgettem az asszisztenssel aki mondta, hogy tegezzem nyugodtan, na őt is tegeztem. Utána meg ugye féltem, és nem is azzal foglalkoztam, hogy mit beszélek csak azt néztem, hogy fiatal és jólvan. Még most gondolkodok ezen és nagyon szégyellem magam emiatt. Tudom nagyon illetlenség volt és nem kérem, hogy ti is elmondjátok. Igazából csak az lenne a kérdésem, hogy ha legközelebb megyek akkor meg kezdjem el magázni? Vagy mi legyen? Olyan rossz lesz így visszamenni..
16/L
Én 47 évesen utálom ha egy tízenéves magázz.Ha viszont egy középkorú, vagy annál idősebb ember letegezz, az már bosszant.
Szerintem ne emészd magad, tudja hogy be voltál kakilva a fogorvosi székben.:D
Legközelebb, esetleg kérj elnézést a tegezésért.Tuti, hogy azt fogja mondani, hogy tegezd továbbra is nyugodtan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!