Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Tudnom kell, más is érez így?

Tudnom kell, más is érez így?

Figyelt kérdés
Teljesen beleuntam az életbe. Elvesztettem azt a varázst és misztikumot, amit még ha nem is gyerek ként de 13 évesen még éreztem. Egy születési rendellenség miatt (ami nem túl jelentős, de azért észre lehet venni) az egész gyerek korom cikizésekkel, megalázásokkal, bántalmazásokkal telt. Most 18 éves vagyok és teljesen besavanyodtam. Én szeretnék tenni ezért az országért de itt olyan sok a buta tudatlan biomassza ember, hogy ez lehetetlen. Beleuntam abba hogy itt minden leépül, szétrohad lásd 3-as metró, drága milliárdokon! épülnek fölösleges stadionok. A magyar filmekről nem is szólnék mert nem is tudom mikor láttam utoljára egy európai színvonalút. A szex se izgat már, és ráadásul az a lány akit már 6 éve nem birok kiverni a fejemből és tényleg nagyon sokat jelent nekem rám se hederít. Ráadásul nem rég jöttem rá hogy hiányzik a gyerekkorom és hogy menyire hihetetlenül gyorsan repül az idő és ez megijeszt.

2014. aug. 18. 15:53
 1/4 anonim ***** válasza:
Hát ha teljesen hasonlóban nem,de valami ilyesmit én is éltem át.Én nem voltam semmilyen betegséggel vagy bármi mással "megáldva" gyermekkoromban mégis folyton kiközösítettek bár még most sem vagyok túlkoros de egyszer csak feleslegesnek éreztem magam,a jövőmet pedig teljesen elveszettnek szinte feladtam.Nem küzdöttem és belenyugodtam hogy ez ellen nem tehetek semmit,amíg nem rátaláltam egy közösségre akik szeretnek + még egy hobbira ami lefoglal és újra ad értelmet és célt. :) Azt ajánlom neked is hogy keress valami hasonlót. :)
2014. aug. 18. 16:07
 2/4 anonim ***** válasza:

Ne aggódj:)

Én megértelek

keress egy másik lányt,biztos valaki bejön

21l

2014. aug. 18. 18:26
 3/4 anonim ***** válasza:

igen. csak nagyon kevesen.

Magyarországon nincs értelme semminek, jól írod, h itt az emberek semmire sem jók, egyszerűek, buták, használhatatlanok, rosszindulatúak. külföldön talán egy fokkal jobb a helyzet, de az emberek nagy része mindenhol unalmas érzés nélküli robot.

a gyerekkor meg sztem a legjobb életszakasz. szabadnak érzed magad, van személyiséged, hobbid. aztán a legtöbb ember 20 éves korára unalmas érzésnélküli droid lesz, aki nem nyitott semmire, nincs hobbija, és semmilyen izgalom nincs az életében.

van egy szűk réteg, akik nem akar megváltozni, és próbál olyan lenni, mint gyerekkorban, vagy legalább megőrizni abból vmit, de ezeknek az embereknek a többsége is vagy beolvad, vagy színészkedik és nem meri felvállalni magát.

remélem, jól értettem, amit írtál, bár sztem azt első két válaszolónál biztos hasznosabb a válaszom.

2015. márc. 15. 20:03
 4/4 anonim válasza:

Én már így érzek, amióta eszemet tudom :) Valójában nem sok értelme van az egésznek... miből áll az élet? Az ember felkel reggel hatkor, elmegy munkába, gürizik (most mindegy, hogy építész mérnök vagy kőműves), hulla fáradtan hazamegy, beesik az ágyba és ez így folytatódik minden nap. Mégis mi értelme? Egy életünk van és az is fájdalmasan rövid. És az alatt a nyolcvan év alatt, amink van, mit csinálunk? Pénzt hajhászunk, hogy "megéljünk". És mégis minek kínlódni? Az első pillanatodtól kezdve haldokolsz, és mondok még valamit. 100 évvel a halálod után már a kutya sem fog emlékezni rád. Mintha nem is léteztél volna. És ha fenn is marad a neved valamilyen csoda folytán... ki fog emlékezni arra, hogy épp mi volt a kedvenc ételed? Milyen tónusú volt a hangod? Senki. Senki az ég adta világon.

Tehát kérdem én: mi értelme?

2016. jan. 8. 01:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!