Tudnom kell, más is érez így?
Ne aggódj:)
Én megértelek
keress egy másik lányt,biztos valaki bejön
21l
igen. csak nagyon kevesen.
Magyarországon nincs értelme semminek, jól írod, h itt az emberek semmire sem jók, egyszerűek, buták, használhatatlanok, rosszindulatúak. külföldön talán egy fokkal jobb a helyzet, de az emberek nagy része mindenhol unalmas érzés nélküli robot.
a gyerekkor meg sztem a legjobb életszakasz. szabadnak érzed magad, van személyiséged, hobbid. aztán a legtöbb ember 20 éves korára unalmas érzésnélküli droid lesz, aki nem nyitott semmire, nincs hobbija, és semmilyen izgalom nincs az életében.
van egy szűk réteg, akik nem akar megváltozni, és próbál olyan lenni, mint gyerekkorban, vagy legalább megőrizni abból vmit, de ezeknek az embereknek a többsége is vagy beolvad, vagy színészkedik és nem meri felvállalni magát.
remélem, jól értettem, amit írtál, bár sztem azt első két válaszolónál biztos hasznosabb a válaszom.
Én már így érzek, amióta eszemet tudom :) Valójában nem sok értelme van az egésznek... miből áll az élet? Az ember felkel reggel hatkor, elmegy munkába, gürizik (most mindegy, hogy építész mérnök vagy kőműves), hulla fáradtan hazamegy, beesik az ágyba és ez így folytatódik minden nap. Mégis mi értelme? Egy életünk van és az is fájdalmasan rövid. És az alatt a nyolcvan év alatt, amink van, mit csinálunk? Pénzt hajhászunk, hogy "megéljünk". És mégis minek kínlódni? Az első pillanatodtól kezdve haldokolsz, és mondok még valamit. 100 évvel a halálod után már a kutya sem fog emlékezni rád. Mintha nem is léteztél volna. És ha fenn is marad a neved valamilyen csoda folytán... ki fog emlékezni arra, hogy épp mi volt a kedvenc ételed? Milyen tónusú volt a hangod? Senki. Senki az ég adta világon.
Tehát kérdem én: mi értelme?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!