Miért ilyen gonoszak velem az emberek? 23/L
11-12 éves gyerekek csókolomot köszönnek és magáznak (!!) 20 éves srác jó napotot köszönt (Ő se normális az tuti)
meg akárhova is megxek szinte mindig magáznak , a postás , a boltos , szóval szinte mindenki. Hiába veszek fel minél kislányosabb ruhákat , olyan ruhákat is felveszek amiket 12 évesen hordtam , de inkább nevetségesebn érzem magam , legszívesebben az aegész arcomat megműteném gyerekesebbre. és a legnagyobb vicc az hogy a 19 éves öcsémnek egy 12 éves gyerek azt mondta hogy fiatalabbnak néz ki a koránál , meg őt szinte mindenki fiatalabbnak nézi , ilyen herlyzetben feltudnék robbani. ti mit tennétek a helyemben? Egyátalán miért vagyok ilyen felnőttes , holott csak 23 éves vagyok? Bár az egyik ismerősömet megkérdeztem , azt mondta hogy olyan 24-nek nézek ki.
Amúgy a 9-sel egyetértek, pl Okmányirodában, hivatalban köszönök Jó napot kívánokkal, erre visszaköszön sziával, és még utána sem kapcsol, amikor direkt maradok a magázásnál, ő meg tegez továbbra is. Nem szeretem én sem, amikor az "engedélyem" nélkül tegeznek.
Anno édesanyám mesélte, hogy 18 évesen első éves egyetemista korában az 50 körüli professzora az utcán kalapemelve, Kezét csókolom kisasszony-nyal, előre (!) köszönt neki, és minden tanítványának is.
Neked kérdező ez valami fóbiád, nem akarsz felnőni?
"még nem is vagyok teljesen felnőtt"
Akkor mi vagy aranyom? Hivatalosan 18 év után felnőtt vagy. Anyámnak ennyi idősen, már két gyereke volt. Sokan ennyi idősen már évek óta felelősségteljes munkát végeznek.
Ha tetszik, ha nem bizony felnőtt vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!