Follow Anna tényleg csak megjátssza magát?
Figyelt kérdés
Egy ismerősöm mondta nekem, hogy olvasta, hogy a lány a valóéletben nagyon bunkó, és csak megjátssza magát a videóiban. Ez igaz, és ha igen, kezdetben is ilyen volt, vagy csak a hírnév tette azzá?2014. aug. 16. 17:08
11/14 anonim válasza:
Anna egyáltalán nem játsza meg magát.Nem tudom honnan veszed.
A többi kommentelő között látam hnin s pasija.De van!Csak más országban él angolul beszélnek egymással.Ezért nincs bent egy videójában sem.Az egyik videójának az indexképén rajta van csak elhomályosítva.Ő a kedvencem.Nem bekébzelt és nem is bunkó.A valóéletben sem.Nem a hírnév tette azá amit írtál.Sőt nem is az.Nincs elszálva magától.Nem játsza meg magát.Ő nagyon kedves.Tehát hagyjátok békén.Mindent megtesz a nézőiért.Akadjatok már le ról.Ha ezt látod Anna .Nekem te vagy a kedvenc vidisem.
12/14 anonim válasza:
Ez kicsit se benyalós szöveg ........ -.-
13/14 anonim válasza:
Ó, fiatalság = hiszékenyég. Azt hiszik, amit látnak, az a valóság, és ahogy viselkedik egy ember, az őszinte.
Pedig az első videokockából látszik, hogy milyen az ember.
14/14 anonim válasza:
A bge-re jart, talan kereskedelem-marketinget tanult. Most nem tudom milyen ember, regen tenyleg iszonyatosan csunya volt. A mostani kepei alapjan viszont rendesen osszekapta magat kulsoleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!