Nektek, hogy zajlik le egy naρ?
Felkelek, 8-tól vagy 9-től dolgozom délig, utána visszamegyek dolgozni 12:30-től délutánig vagy este 19:30-tól 23:30-ig.
Szabadóráimban tengerparton vagyok vagy edzek, vásárolok :)
Vagy 4:20-kor kelek, és 6-ra úszni megyek, vagy csak 5:30-kor, és rögtön az irodába jövök (kb. 7-re) dolgozni. (Úszás esetén 8-ra érek be, de mindegy, mert hivatalosan amúgy is csak kilenckor kezdenék.)
Dolgozom 5-6-ig, majd hazamegyek, kicsit pihenek. Alszom, és másnap folytatom ugyanezt...
kaja unalom magány gép
néha meccs
nyáron strand
Felkelek 9-11 között.
Eszek valami könnyűt. Gépezek egy csomót. (Facebook, sorozat nézés.)
Most kezdtem el olvasni egy angol nyelvű könyvet, nem mindent értek, ezért délután azt szoktam jegyzetelni és tanulgatni a szavakat.
Tervezem az utolsó héten átolvasni a tavalyi anyagot, legalább egy kicsit.
ha nem vagyok szabin:
- felkelek 8-kor, 9-re bevergődöm
- dolgozom 4-ig (valójában 3-kor lelépek)
- este elmegyek a bnőimmel találkozni, vagy a lakótársammal hülyéskedünk valamit
- lefekszem 11-12.00 körül
ha szabin vagyok:
- felkelek 9-10-kor
- rendezem a lakást, mosok, mosogatok, ilyen dolgokat
- netezgetek meg ilyesmi
- délutántól ugyanaz, mintha nem lennék szabin
Ha dolgozom: felkelek reggel 8-kor, 10-re megyek a munkahelyemre, ott vagyok kb este 8-ig, onnét kb fél óra alatt hazaérek, megyek fürdeni aztán aludni.
Ha nem dolgozom: felkelek amikor épp felkelek, punnyadok egész nap, beszélgetek fb-n a barátaimmal, néha elmegyek ide-oda. Most pont megyek majd délután a füredi borhetekre.
Fél 3kor kikelek a sátorból, átmegyek holland barátainkhoz egy kis vicces cigiért, majd veszünk egy kávét, ami aztán megf#sat, így aztán utunk ezt követően egyenesen a toi toi blokkhoz vezet, természetesen útközben random embereket ölelgetünk. Ezután lazulunk egyet még a sátorban, vagy fürdünk a privát strandunkon, amihez egy ajándék fát is kaptunk, melyre függőágyat akasztottunk.
6 körül nagyszínpados tombolás és izzadságcsere körülbelül 8-ig, majd vetődjünk bele a fesztiválozó olasz, ír, angol, török, holland, francia, dán spanok bizonyos szinteken összegyűlő részeges szektájába hajnalig, miközben meglátogatunk pár idegent, ellopunk pár teljesen felesleges dolgot, mint egy szakadt és sáros úszógumi, vagy egy szanaszét szakított cannabis jelekkel tarkított köztársasági zászló, mindeközben traditional hungarian pálinkával kínálgatjuk a pelyhes kis májukat, majd egy véletlenszerűen kiválasztott sátorban nyugovóra térünk. Igyunk a Szigetre barátaim!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!