Mi jut eszetekbe erről az írásról?
A feltöltés után vettem észre, hogy akad benne egy elég magyartalan megfogalmazás, úgyhogy attól inkább tekintsetek el :)
Kíváncsian várom a válaszokat.
Pont a kézírás a lényeg, nem a szöveg maga. Az írásképre gondoltam, bár én hülye a kérdésbe nem írtam le, csak a képen lévő szövegbe (leültem, egyes :D).
Aranyos vagy, hogy felajánlottad a segítségedet, köszi :)
Hát én sem piszkálnék egy sárkányt. (ha tudnád mennyit kellett keresnem, mire rájöttem mit is írtál :P :D )
Nem tudom, hogy mit gondoljak, szerintem egy tinilány lehetsz. Elég érdekes az írásképed, úgy gondolom, hogy szereted a szépet, a művészeteket. Kicsit olyan magadnak való is lehetsz, bár ebben nem vagyok biztos (nem mintha a többiben az lennék). Jobban örültem volna, ha valami más idézetet írsz a végére, de nyilván nagy hatással volt/van rád az a mű, amiből származik, szóval nem haragszok :P :D
Szerencséd, hogy gyakorlott vagyok mások írásának olvasásában, de elképzelhető, hogy sokaknak gondot fog okozni ez a kis szösszenet.
Most viszont én is kíváncsi vagyok, hogy eltaláltam-e azt a kevés dolgot is, amit írtam. (privátban is megírhatod, ne rontsuk el a többiek szórakozását(?) :) )
Érdekes írásod van.
Bár ezt sokan inkább úgy fogalmaznák meg, hogy olvashatatlan, vagy ronda. Tény, hogy én sem tudtam elolvasni... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!