Miért van az, hogy elkezdek srácokkal beszélgetni itt gyakori-n, és pár levélváltás után nem válaszolnak?
Ennyire visszataszító lennék? :DD
Pedig egész szimpatikusnak tűnő emberekkel is futottam már össze itt. :D
Hülye kérdés, tudom, de már idegesít. xD
Hát igen, ez nem társkereső, meg szerintem itt nehéz is tartani a kapcsolatot. Nekem is sokszor nincs kedvem bejelentkezni,vagy elfelejtem :D
Másrészt, h miből gondolod,hogy visszataszítónak tartanak,ha nem is tudják hogy nézel ki? (feltételezem nem küldesz idegen embereknek fényképeket magadról)
Jó, ebben tényleg van valami:D
Úgy értem, a viselkedésemet tartják visszataszítónak, habár szerintem annyira nem vagyok szörnyen idegesítő :D
Hány éves vagy?
Velem a lányok szokták ezt csinálni... Sőt, néha én sem válaszolok egy idő után, de nálam valóban az játszik, hogy idegesítenek.
17 éves vagyok :) Nekem így nem tűnt fel ,hogy idegesíteném azt, akivel pl az előfordult. Néha úgy éreztem egész kellemesen eltársalgunk, viccelődünk, aztán nem ír.
De valójában lehet tényleg, csak azért van, mert nem lép be s hasonlók. :D Mert már nem az első embernél tapasztaltam ezt. :D
Na, akkor az alapján amiket itt olvastam és látok, te túl gyerekes vagy még. Ráadásul sok az emóció minden sor végére...
Egyébként pedig nem fogják elmondani. A privát üzenetek már egy kicsit közvetlenebb módja a beszélgetésnek, úgy nincs akkora szájuk, mint mondjuk így névtelenül... Főleg ha te is tudsz róluk dolgokat.
Írj rám, és elmondom mi idegesítő benned. Ingyen és bérmentve. Őszinte leszek, úgyse ismerlek.
16/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!