Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Te legszívesebben mit néznél...

Te legszívesebben mit néznél egy magyartól a Youtube-on?

Figyelt kérdés

Milyen témát vagy konkrétan mit?

Válaszokat előre is köszi!

2014. aug. 7. 19:23
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Az nem tudományos. Mutass be valódi dolgokat, amik tanulságosak! Világűr, geológia, evolúció, immunrendszer ... stb!
2014. aug. 7. 21:42
 12/21 anonim ***** válasza:
A tudományoson kívül gyakorlati dolgokról oktatóvideók is jól jönnének magyar nyelven. Uncsi már, hogy ha meg szeretnék tanulni hirtelen jól fűrészelni, akkor csak a jenki paraszt olyan jó fej, hogy érthetetlen akcentussal elmondja töviről-hegyire, mit csináljak, mire ügyeljek. Magyar videó meg vagy nincs, vagy egy jellegtelen promóció rendkívül rossz zenei aláfestéssel, vagy valami fura izé, amit talán viccnek szántak, vagy ki tudja.
2014. aug. 7. 23:04
 13/21 anonim ***** válasza:
A Howtobasic zseniális, ne azt nézzétek, hogy bárki meg tudja csinálni, mert ez nem igaz, ő volt elég merész és elvetemült hozzá, hogy belevágjon egy ilyen ötletbe, és pont ez az, ami hiányzik a magyar youtube-ról, mindenki csak vlogban és gameplay-ben mer gondolkodni. A másik gond, hogy itthon szinte csak a tizenpár éves korosztály érzi motiváltnak magát a rendszeres tartalom gyártásához, miközben se tehetségük, se szorgalmuk, se háttértudásuk nincsen a minőségi munkához.
2014. aug. 8. 10:09
 14/21 A kérdező kommentje:
Utolsó! Ne általánosíts,van egy pár ötletem (ami nem gameplay,vlog),pedig 16 vagyok :).
2014. aug. 8. 16:44
 15/21 anonim ***** válasza:

"Utolsó! Ne általánosíts,van egy pár ötletem (ami nem gameplay,vlog),pedig 16 vagyok :)."

Valóban oda írhattam volna, hogy többnyire ez a jellemző, mert természetesen vannak kivételek. Én nagyon örülök annak, ha tényleg úgy van, ahogy mondod, és szurkolok neked. Csak ezen az oldalon, és az interneten összességében már annyi magabiztos kezdőt láttam, akik miután prezentálják a délután alatt összedobott munkáikat, már nehezemre esik nem általánosítani. :)

2014. aug. 8. 19:26
 16/21 anonim ***** válasza:

Eldöntötted már, mit fogsz csinálni? Ha igen, majd belinkeled a videódat? *.*

Egyébként én szeretem a paródia videókat, persze nem ilyen elcsépeltekre gondolok, amikből már van 60 000, mint mondjuk Tvájlájt paródia...Hanem mondjuk régebbi filmekből, vagy mondjuk animékből :oo Még nem láttam anime paródiát o.o De ha valaki csinálna olyat magyarban, akkor én biztos megnézném :))

2014. aug. 9. 20:24
 17/21 anonim ***** válasza:
Döntöttél? Hol érjük el a csatornát?
2014. aug. 25. 23:48
 18/21 anonim válasza:
Kérdésíró eltűntél.. xdd :S
2014. okt. 16. 02:32
 19/21 A kérdező kommentje:
Kérdésíró nem tűnt el :)
2014. okt. 17. 17:53
 20/21 anonim válasza:
Yeey xddd amúgy van most csatornád? Előző vagyok xdd
2014. okt. 17. 22:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!