Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Fiúk ez hozzátok szól, mit...

Fiúk ez hozzátok szól, mit szerettek csókolózás közben?

Figyelt kérdés
Ha meg csókol egy lány, ti mit szerettek/ mi a gyenge pontotok mármint, szeretitek ha megfogja a feneketek vagy derekatok vagy hasonló? segítsetek

2014. aug. 5. 15:53
 1/10 anonim ***** válasza:
A farkamat cirógassa közben.
2014. aug. 5. 15:57
 2/10 anonim ***** válasza:
Én az épp csókolt lányt. De ha jól értelmezem a kérdésedet akkor ez a csók helyétől függ. Valószínűleg ha a buszon csókol meg mást mint amikor mondjuk otthon kettesben. A buszon is mást s otthon is mást. De ezt az ember úgyis érzi. ne aggódj bármit teszel is majd közben azt szeretni fogja.
2014. aug. 5. 16:07
 3/10 anonim ***** válasza:
Ha az ágyban csókolózunk jó ha simogatja a combom vagy ott, de sokkal fontosabb, hogy jól és szenvedélyesen csókoljon, mindegy a kezei hol vannak.
2014. aug. 5. 16:35
 4/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

és ha esetleg sétálás közben lekapna váratlanul ott mit tegyek?:D

2014. aug. 5. 17:07
 5/10 anonim ***** válasza:
Ott elég ha a hátát átkarolod vagy esetleg ha a fenekét fogod annak biztosan örülni fog :-) Nem mindegy hol történik meg és kik vannak arra :D
2014. aug. 5. 17:13
 6/10 anonim ***** válasza:
Ha sétálás közben kap le akkor lehetőleg állj meg, kivéve ha az út közepén teszi.
2014. aug. 5. 17:14
 7/10 anonim ***** válasza:

gondolom meg fiatal vagy, 13-14=?

ami jon termeszetesen azt csinald, 1x volt szar, buli hejen a csaj szinte fekudt rajtam, en meg nem kaptam rendesen levegot :D

2014. aug. 5. 17:25
 8/10 A kérdező kommentje:
15:)
2014. aug. 5. 17:29
 9/10 anonim ***** válasza:
Semmit, mivel sosem csókolóztam.
2014. aug. 5. 17:49
 10/10 Segitek_Kerdezek_KPL válasza:
Én azt imádom amikor csók közben harapdálja az "ajkam" és benyúl a pólóm alá és a körmeit a hátamon "élesíti" :3 :3
2014. szept. 24. 18:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!