Ti milyen pillanatokért szerettek élni?
ami tényleg boldogsággal, és az élet örömével tölt el titeket? az a dolog ez, amiért úgy érzitek érdemes élni, ami miatt jó itt lenni ezen a földön.
én szeretek egy tiszta rendezett környezetben ülni a napon, és élvezni a napsütést, és az illatokat magam körül, és nagyon szeretek a kutyáimmal feküdni az ágyon, amikor a finom szőrüket simogatom, és nyugalmat árasztanak. szeretek a párommal nevetgélni csak úgy a kanapén egy vasárnapi délutánon. nekem ezek a pillanatok azok, amivel ha tehetném az egész életem eltölteném. :)
Az állatokért, és valami maradandót alkotni. Az élet egymagában egy baromi jó dolog, sok jóval és rosszal fűszerezve. Egyszer élünk, az egyszeri alkalmak meg csak egyszer adódnak meg - minden percét élvezem földi létemnek.
21/F
Mikor beülök az autóba, beindítom, stabilizálódik az alapjárat, majd sebességbe rakom. Lassan engedem ki a kéziféket.. és elindulok.
Gurulok 40-50km/h-val, ablakok lehúzva, nagy hangerőn szól (Alle Farben - Far away) a kedvenc zeném és csak gurulok.
Olyan örömteli pillanat hogy leírhatatlan.
Lehet köze van annak is hozzá, hogy friss jogsis vagyok :D
Amikor a Balatonon vagyok egyedül:)
Kerékpározom nyári esténként zenét hallgatva.
Ohh, imádom:)
24f
- minden pillanat, amikor a párommal vagyok
- kinn lenni a természetben
- napfelkeltét, vagy napnyugtát nézni
- érezni a szelet az arcodon, az illatot, mielőtt esik, vagy havazik
- lemerülni a víz alá és tágra nyitott szemmel úszni és úszni, míg ki nem fogsz a levegőből
- énekelni, hangosan, bátran
- sírni, mikor annyira boldog vagy, hogy a nevetés nem elég kifejező
- megnézni egy újszülött érkezését
- újra látni azt, akiről/amiről azt hitted, már elvesztetted...
De rengeteg van még... :)
Nincs és nem is volt ilyen pillanat az életemben
26F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!