Veletek már történt ilyen erről az oldalról?
Figyelt kérdés
Ellevelezgettetek valakivel, aztán egy idő után felvettétek facebookra, ahonnan utána mindenféle előzmény nélkül kb. 1-2 perc után letörölt, és letiltott.
Az ilyenek mit akarnak valójában a facebookkal?
2014. aug. 3. 20:26
2/4 anonim válasza:
Lehet, hogy olyan dolgokat tudott meg rólad a facebook profilod alapján, ami miatt unszimpatikussá váltál a számára és nem volt meg a gerince hozzá, hogy ezt elmondja neked.
3/4 anonim válasza:
Van ilyen. Én is kitörlöm azt, aki nem tetszik és azért nem mondom meg neki, mert nincs kedvem a sértődéshez. Lépj tovább.
4/4 anonim válasza:
Igen én csináltam ilyet, bejelölt egy srác és az egy dolog,hogy olyan igénytelen volt, hogy namégolyat de ahogy ránéztem az üzifalára és megláttam a full értelmes kiírásait inkább töröltem.
Pedig itt egész normálisnak tűnt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!