Ti szerettek a strandokon vízicsúszdázni?
pl. a két középső. Most komolyan, hogy nem esnek ki belőle? Egy ilyenen olyan rohadt gyorsan csúsznak lefelé :|
Sosem felejtem el Debrecenben az aqua parkban voltam, amikor megittam a délután alatt 2 sört, éreztem is a fejemben tehát már kikapcsolt az agyam, amikor felmentem a csúszda tetejére,amikor rám került a sor elindultam, de az az összevisszaság színek kavalkádja hatalmas volt, maga a csúszda zárt cső volt, olyan gyorsan is mehettem itt ott, hogy átfordultam belül a lendülettől többször is, csak attól féltem hogy megütöm magam, mástól nem
22F
Olyan csúszdákon, mint amilyenek az általad linkelt képeken vannak, semmiképp. :D
Ezek közül csak a kéken, a fehéren és a zöldön merek lecsúszni, de leginkább csak a fehéren. :D
Amúgy szeretném én a csúszdákat, de én is baromira félek, ráadásul egy pár csúszás után már enyhén rosszul leszek, és fájni kezd a fejem, volt, hogy hánytam is. Szóval én annyira nem szimpatizálok a csúszdákkal. :D
Én imádok.
Nyugodt lehetsz, mielőtt átadják, és használni kezdik, rengetegszer letesztelik, zsákokkal, bebugyolált emberekkel, úszógumival, mindenhogy... erre szigorú előírások vannak, hiszen az emberek életéről, épségéről van szó.
Én ajánlanám neked, hogy egyszer, csak egyszer szedd össze a bátorságodat, hogy lecsússz egy meredekebben. Garantálom, hogy meghalni nem fogsz :D de utána legalább lesz valami alapod a tartózkodásra. Vagy az is lehet, hogy örökre beleszeretsz :D
Egyébként volt ilyen ismerősöm. Ő is félt a csúszdáktól, nagy nehezen felrimánkodtam a legmeredekebb tetejére. Végigpicsogta a sort, hogy úristen, lezuhan, meghal, tolószékes lesz, mileszmost, jézusom... már mindenki ott röhögött körülötte... :D Végül nagy nehezen lecsúszott, közben visított, orra-szája telement vízzel. Na, mondtam, ennek is ennyi volt... aztán kijött, megrázta magát, és azt mondta, hogy ez kvajó volt, mégegyszer!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!