Miért sír egész nap az édesanyám?
Figyelt kérdés
Mámma amikor hazajöttem a mályvaszedésből egyszer csak megpillantottam a konyhában az anyám aki keservesen zokogott. Megkérdeztem miért sír de úgy tett mintha ott se lennék. Pedig nem halt meg senki illetve édesapám még 6 évvel ezelőtt de az évek folyamán anyám már ezen túltette magát. Nagyobb összegű számla se érkezett így azt gyinítom valami biológiai tényező all a háttérben. Allergia. De az is lehet hogy, az időváltozásra érzékeny. Tanácstalan vagyok.2014. júl. 31. 19:56
1/3 anonim válasza:
Talán régi emlékek merültek fel az emlékezetében. Jobb, ha kisírja magát, mintha elfojtaná.
Majd elmúlik. Néha simogasd meg a hátát, vállát, öleld meg.
2/3 anonim válasza:
Lehet hogy 6 ev ezelott ekkor tortent valami, ami most eszebe jutott. De nem lehet vegleg tultenni magat foleg ferj feleseg kapcsolatban. Szerintem most egy darabig, mig megint meg nem nyugszik ne zaklasd kerdeseiddel, csak menj oda, oleld meg, amit vegez segits, adj puszit...s ha majd latod hogy felkeszult a beszelgetesre finoman erdeklodj ...
3/3 anonim válasza:
Depresszió. Vagy egy férfi áll a háttérben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!