Egy csendesebb lány ássa el magát mert soha nem lesz senkije? Semmi értelme az életemnek.
Szia, kedves lány.
Szerintem túl érzékeny vagy, ennyire ne dramatizál túl a helyzetedet. Jönni fog az életedben az, akinek jönnie kell. Biztos, hogy sok mindenki szeret téged, állapotod csak átmeneti, mint bármely évszak.
Lekoptatnak? Az ilyen fiúk társaságát inkább kerüld. Járj máshova, keress máshol kapcsolatokat, internetes társkeresők, könyvtár stb. Fiatal vagy még, ne keseredj el.
Ha magányos vagy, akkor foglald el magad valamivel, olvass tévézz, járj futni, ilyesmi.
Szerintem nem baj, ha csendess vagy, nem negatívum.
ez nem fog tetszeni,
attol h csendes vagy nem hiszem, h lekoptatnanak, en nem tennem es garantalom sokan masok sem, foleg ha elotte 1 rikacsolo csaja volt!
tudod mi a baj? olvasd vissza magad! lehuzod az embert,
“Utálom magamat, és az életemet”
“ Mindegy lenne ha meghalnék, úgy se
hiányoznék senkinek. A csendességem miatt sosem lesz esélyem egy
fiúnál sem. bárcsak meghalnék.”
es nem eleg ez, meg bele is allsz, aki mast allit,
“Miért nem megoldás? Ha meghalok se fogok hiányozni senkinek.
Akkor nem mindegy?”
makacs vagy! nem engedsz a hulyesegbol.
latod ez az oka! felejtsd el ezt a negativ hozzaallast, nehez megvaltoztatni, tudom! en is voltam igy, de annyival jobb lessz, higgy nekem.
sok szerencset!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!