Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogy verekedjek egy nálam...

Hogy verekedjek egy nálam erősebb emberrel?

Figyelt kérdés
Van egy fiú 17 éves (én 14 vagyok) csak a focipályán szoktunk találkozni (szoktunk párszor focizni a haverokkal) tegnap is ezt csináltuk és odajön hozzánk h had szájon már be. Ok gyere egyszer csak elkezdett beszólogatni megy ilyenek én erre alárúgtam és ezen még jobban felhúzta magát. Mikor már mentünk haza odajön hozzám h ha még egyszer ilyen nagy lesz a pofám biztos nekem jön. Most pedig tanácsokat kérnék (minél többet)ha előfordulna hogy tudnék esetleg egy verekedésből jól kikerülni talán nyerni. csak értelmes válaszokat szeretnék előre is köszönöm
2014. júl. 24. 20:55
1 2
 11/15 Firedoom ***** válasza:
ha betornek hozzad es te onvedelembol megszurod, nem halalosan akkor is te huzod a rovidebbet
2014. júl. 25. 14:32
 12/15 A kérdező kommentje:
írta valameikőtök a küzdő sportot mit ajánlanátok mert ettöl az incidenstől független járni akarok majd valami ilyesmire
2014. aug. 4. 21:19
 13/15 anonim ***** válasza:
Bármilyen full contact, ami a közelben van.
2014. aug. 4. 22:00
 14/15 A kérdező kommentje:
Krav-magán gondolkoztam az jó lenne?
2014. aug. 7. 13:36
 15/15 anonim válasza:
Hát ha netántán bunyoba keverednél akkor egy dologra figyelj: Te legyél a gyorsabb. Aztán már lehet akarmilyen erős, mindig az nyer aki gyorsabb. Csak vigyázz 8 napon tul gyogyulo sérülést ne ejts rajta mert azt birosag ele lehet vinni.
2017. szept. 18. 18:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!