Hogy verekedjek egy nálam erősebb emberrel?
Figyelt kérdés
Van egy fiú 17 éves (én 14 vagyok) csak a focipályán szoktunk találkozni (szoktunk párszor focizni a haverokkal) tegnap is ezt csináltuk és odajön hozzánk h had szájon már be. Ok gyere egyszer csak elkezdett beszólogatni megy ilyenek én erre alárúgtam és ezen még jobban felhúzta magát. Mikor már mentünk haza odajön hozzám h ha még egyszer ilyen nagy lesz a pofám biztos nekem jön. Most pedig tanácsokat kérnék (minél többet)ha előfordulna hogy tudnék esetleg egy verekedésből jól kikerülni talán nyerni. csak értelmes válaszokat szeretnék előre is köszönöm2014. júl. 24. 20:55
11/15 Firedoom válasza:
ha betornek hozzad es te onvedelembol megszurod, nem halalosan akkor is te huzod a rovidebbet
12/15 A kérdező kommentje:
írta valameikőtök a küzdő sportot mit ajánlanátok mert ettöl az incidenstől független járni akarok majd valami ilyesmire
2014. aug. 4. 21:19
13/15 anonim válasza:
Bármilyen full contact, ami a közelben van.
14/15 A kérdező kommentje:
Krav-magán gondolkoztam az jó lenne?
2014. aug. 7. 13:36
15/15 anonim válasza:
Hát ha netántán bunyoba keverednél akkor egy dologra figyelj: Te legyél a gyorsabb. Aztán már lehet akarmilyen erős, mindig az nyer aki gyorsabb. Csak vigyázz 8 napon tul gyogyulo sérülést ne ejts rajta mert azt birosag ele lehet vinni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!