Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » 1D és rock zene?

1D és rock zene?

Figyelt kérdés

(bocsi ha rossz kategória)

Most tuti hogy ki fogtok osztani vagy valami..>< Szeretem az 1D-t de rock zenét is hallgatok (bár rockot már egyre többször) Érdeklődőm a stílus irányzatok után,mind öltözködési,mind zenei irányok iránt is.

Nem öltözködöm rocker ként de néhányszor megfordult a fejemben hogy elkezdek úgy öltözködni,de nem akarom megkapni hogy divat rocker vagyok.Szeretem a fekete ruhákat meg a rockeres cuccokat,leginkább Three Days Grace-t,FOB-ot,BVB-t (amit nem értek, hogy miért szidják őket) Skillet-et,Paramore-t,Green day-t és BMTH-ot hallgatok.Akkor most mi vagyok? Vagy mi legyek? Bűn lenne ha 1D mellett őket hallgatom és rockeresebben öltöznék?Vagy ha nem akarom hogy a "divat rocker" bélyeget rámnyomják,akkor hanyagoljam ezt az egészet? 15/l

2014. júl. 23. 17:08
 1/7 anonim ***** válasza:
És mi lenne ha úgy öltözködnél és olyan zenét hallgatnál ami jól esik és nem azon töprengenél milyen stílushoz tartozol? Nem bűn rock zenét hallgatni meg más stílusút is mellette.
2014. júl. 23. 17:30
 2/7 anonim válasza:
Ha tetszik a stílus, nyugodtan öltözködj úgy. Ne törődj azzal, ha azt mondják, hogy divatrocker vagy, a lényeg, hogy te tudod magadról, hogy nem vagy az. És nem baj, hogy 1D-t és rockot is hallgatsz. Azt hallgatsz, amit akarsz. Ezen ne aggódj:)
2014. júl. 23. 17:34
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Erre most..egy félig meddig közhelyes idézetet tudnék mondani, ami ha konkrétan nem is, de lényegében az esetedhez kapcsolódik.. nem a ruha teszi a punkot.

Namármost, Te hallgatsz 1d-t, jelentsen az bármit is, továbbá..fob-t felismerem, a többit nem igazán, de senkinek, semmi köze hozzá, hogy Te hogy öltözködsz, mit hallgatsz..

Ezt már páran leírták, ha neked így jó, hát istenkém.. do it.

Érezd magad jól, és ez a lényege az egésznek :)

2014. júl. 23. 18:05
 4/7 anonim ***** válasza:
Azt hallgatsz, amit akarsz. Úgy öltözöl, ahogy akarsz. Ne vegyél fel valamit divatból, ha egyébként nem tetszik/nem kényelmes. Nem kell egy konkrét "fajtába" skatulyázni magad! Több stílust kedvelsz. Na és? Azt szeretsz, amit akarsz. Ebbe senkinek nincs beleszólása! #directionervagyokenis
2014. júl. 23. 19:11
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm,mindenkiek ment a zöld kezecske!
2014. júl. 23. 19:25
 6/7 anonim ***** válasza:

Szerintem sem baj, ha 1D-t is meg rockot is hallgatsz. Ez tökre rendben van, sőt, szerintem jó dolog, hogy többféle stílusra is nyitott vagy, és nem csak egyféle zenét hallgatsz. Ha szeretnél rockerként öltözködni, mert neked tetszik, akkor tedd azt! Senki sem mondhatja meg neked, hogy mit vegyél fel, vagy milyen zenét hallgass.

Egyébként meg a divatrockerek azok, akik rockzenekaros pólót vesznek fel meg rockerként öltözködnek, mert az "menő", pedig közben nem is tetszik nekik, vagy pl nem is ismerik a felsőjükön lévő bandát. Szóval rád nem mondhatják, hogy divatrocker vagy. :)

2014. júl. 23. 19:28
 7/7 anonim ***** válasza:
Szerintem ha többségében rockot hallgatsz, és azt szereted elsősorban, az nem tragédia, hogy hallgatsz egy-két pop vagy más bandát is. Az viszont gáz, ha mondjuk elkezded bizonygatni, hogy a 1D rock.
2014. szept. 16. 22:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!