Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogyan lehetne pasikkal...

Hogyan lehetne pasikkal ismerkedni a nyaralás alatt?

Figyelt kérdés
hamarosan megyünk a Balatonhoz 5 napra, és jólenne ha ismerkedhetnék pasikkal, új ismerősöket szerezni valahogy, de ez még sose ment, mindenki a saját családjával elvan a szállásokon is mindig....és szüleimmel nyaralok tehát úgy még nehezebb az ilyesmi. Tippek,tanácsok? De szinte tuti h a balaton parton meg a füredi Tagora sétányon nincs ilyesmikre lehetőség, mert általába minden pasi csajjal járkál + este bulikba esetleg vannak de mivel szüleimmel megyek bulikba nyilván velük nem megyek...
2014. júl. 21. 17:49
 1/2 anonim ***** válasza:
Először is legyél egyedül, ne a szüleiddel járkálj, mindig vannak egyedül nyaralók is meg haverokkal nyaralók is... ha egyedül vagy könnyebben odamennek hozzád, vagy te is odamehetsz beszélgetni másokhoz, és ismerkedhetsz. Nekem valahogy sose volt ez gond, én egyedül nyaraltam sokszor és a pasik odajöttek hozzám állandóan. Főleg külföldiek.
2014. júl. 21. 18:13
 2/2 anonim ***** válasza:
Csak olyannal ismerkedj akinek nincs csaja. Ne akarj beállni a ribik közé...
2014. júl. 21. 18:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!