Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ki az a Cameron Dallas?

Ki az a Cameron Dallas?

Figyelt kérdés
Ki az a Cameron Dallas?
2014. júl. 21. 16:10
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Mi az a Google?!

[link]

2014. júl. 21. 18:14
 2/14 A kérdező kommentje:
Igy tudom hogy ki nem vagyok annyira hülye. De hol szerepel vagy mit csinál?
2014. júl. 21. 19:08
 3/14 anonim válasza:
Egy híres Vine-os.
2014. júl. 23. 14:31
 4/14 anonim válasza:
100%
A világ leghelyesebb pasija 😍 Imádom őt! Annyira cuki és vicces ☺
2014. aug. 1. 07:15
 5/14 A kérdező kommentje:
(Nem õ a világ leghelyesebb pasija :D Shawn Mendes a vilag leghrlyesebb pasija vagy Sergió Ramos Gracía vagy James rodriguez :3. De azert o is helyes :D)de en arra lennék kiváncsi hogy mit csinál meg miert híres és nem azt akarom válaszba kapni h azert hogy azert híres mert helyes :D
2014. aug. 4. 19:52
 6/14 A kérdező kommentje:
Köszi 2.válaszoló megy a zöldpacsi :D
2014. aug. 4. 19:52
 7/14 anonim válasza:
Nincs mit ;) (2. voltam)
2014. aug. 7. 20:32
 8/14 anonim válasza:
A SZERELMEM<3
2014. aug. 28. 21:52
 9/14 anonim ***** válasza:
Igazából pár éve ismerkedtem meg vele az internet által. Cameron munkássága és életfilozófiája olyan nagy hatással volt rám, hogy ugyan olyan színűre fesettem be a hajamat. Minden egyes lépését követem a világhálón. A diploma munkámat Dallasológiából írom. ez egy új tudományág, amit én fejlesztettem ki. Ha Cameron bejön, akkor melegen ajánlom Nash Grier-t is.
2015. aug. 15. 02:46
 10/14 anonim válasza:

Cameron dallas (a legesleghelyesebbemberavilágon) videós valamint játszik az outfildben és az expelledben is 😍😍 emellett van (tudtommal) 3 marha jó zenéje. Tagja a magcon boysnak (ahhw *-*) és persze (tudom hogy erre nem voltál kíváncsi ) de azért is híres mert eszméletlen helyes 😍😍

Egyetértek a nemtomhanyadik válaszolóval hogy sawn mendes is nagyon cuki és nash grier is...woow azok a szemek 😍😍😍

2016. jan. 15. 22:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!