Más fiatalok miért fáradnak el már este 21-22 órára, és mennek aludni, én meg csak éjjel 1-2 óra környékén?
Figyelt kérdés
Mi lehet az oka? Sokan 21-22 óra körül már mondják milyen álmosak.2014. júl. 18. 23:39
11/16 anonim válasza:
Hidd el megy az élet 2000 mmr felett.;) Hisz ott élek.;)
12/16 anonim válasza:
Nem mindenki olyan degenerált, mint mások. Attól, hogy nyár van, nem arról kellenne szólnia az életnek, hogy ezazz, itt a nyár, a kocsma már a feje tetjén áll... nem kell minden egyes nap berúgva, holt részegen átesni a küszöbön, amint a szociális otthonban szeretné letölteni 50-es, 50-as, 70-es, 80-as éveit, csak nyugodtan. Vannak még olyan emberek, akiknek nem a bulizás az élete, hanem pölö az, hogy nyaraljanak, legalább is nyáron. Lehet, hogy a környezetedben csakis ilyen partyarcok vannak, de azért nem kell őket a normálnaaak titulálni ;)
13/16 anonim válasza:
#10 vagyok. Én nem vagyok büszke hogy ennyit "kockultam/kockulok", de tervezem a programokat, meg az angol tanulást innentől, ja meg a takarítást. Tegnap egész nap güliztem és még sem aludtam korán. :) tervezni sokat kell, (eddig nem nagyon sikerült) de még sem feküdtem korán, én nem értelek...hol látsz Te ilyen fiatalokat?
14/16 anonim válasza:
Szerintem nnnnem mindenki ugyan azokra a fiatalokra gondolt. Valakinek a18-29 közötti emberkék is fiatalok. Ők inkább már fiatal felnőttek (ha szinglik). A 18 év alattiak a fiatalok, bár ebből rengeteg kivétel van, akik agyilag visszamaradottak, vagyis gyerekeszűek. Ezekből sajnos több van, mint a korukhoz megfelő gondolkodásmóddal rengelkezőek.
15/16 anonim válasza:
Nem kelsz túl későn? Kelj fel minden reggel 7-kor, és feküdj le aludni emberi időben (10-11 között), akkor néhány héten belül ráállsz a normális időben való lefekvésre. Be lehet állítani a bioritmusod erre az időintervallumra, és már este 10-kor álmos leszel, valamint csörgő nélkül is felébredsz majd normális időben reggel. Sokkal jobban be tudod majd osztani így a napodat.
16/16 anonim válasza:
Van néhány barátom akik 1-4 közötti időpontokban alszanak el. Ez az ő dolguk, így van beosztva a napjuk, viszont ők 11 és dél körül kelnek. Ha nekik így jó így jó, nem csesztetnek vele, hogy miért fekszem le filmezni 9-10kor és alszom el, és én sem csesztetem őket, hogy miért nem jönnek edzésre, vagy strandra reggel 8-9 fele. - - De szerintem ez elég logikus, ha valaki reggel kel, korábban fekszik. Ennyi. Nem tudom miért akadtál fent ezen. Ha pedig tudom, hogy esti programom lesz kicsit szundítok délután és kész, párszor bárki kibírja 1-2ig; de úgy állítod be, mintha ez valami szabály lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!