Tudnak tenni valamit?
Figyelt kérdés
Ha bemegyek a rendőrségre feljelentek valakit, aki kamufészt csinált rólam a képeimmel és nekem adja ki magát mellé még fenyeget is,ha nem kap képet rólam meztelent, akkor a többi képet mind el küldi az ismerőseimnek. Hülye voltam a kérdés nem is ez :) Hanem, hogy kitudják-e "nyomozni" hogy ki áll ennek a hátterében? a képek meg vannak barátnőmnek átküldött párat az illető, és a fenyegetés is meg van még a beszélgetésünkről.2014. júl. 17. 22:46
2/8 A kérdező kommentje:
ja és kikerült melltartós kép róla pár órája. remélem segítenek és elintézik ezt a szemetet örülök h a fenyegetésére nem küldtem neki képet!
2014. júl. 17. 23:09
3/8 anonim válasza:
Én úgy tudom nem tesznek semmit, illetve nem is akarnak. Kérd meg pár barátod, hogy jelentse és akkor törlik, bár ettől újra felregisztrálhat. Facebook adminokhoz kéne fordulnod, ők letilthatják, korlátozhatják.
4/8 A kérdező kommentje:
az van. hogy itt fenyegetés is történt. barátnőm az egyik rendőr ismerősét kérdezte meg aki mondta hogy jelentsük fel. ha nem tennének semmit nyilván nem mondta volna nem? :\
2014. júl. 18. 00:10
5/8 anonim válasza:
Meztelen képet kierőszakolni nem fészbúk ügy. Rendőrség a gyógyítója.
6/8 A kérdező kommentje:
De szerintetek tudnak segíteni? Meztelen képet szerencsére nem rakott fel csak fehérneműs amit le is szedet miután a barátnőmmel beszélt mert előadta hogy azt hiszi a barátnőm,hogy én vagyok az és nincs kamu fészem. Az illető levette de kirakta a úgy hogy a testemet levágta és csak a fejem lett a borítókép. Hamar kitudnák deríteni ki áll ennek a hátterében? Tudnak segíteni? Kicsit félek elmenni, de mindenképp lépni kell :\ mivel bizonyitani is tudom h képeket kért fenyegetett azzal ha nem küldök ez meg az lesz...és a barátnőmnek küldött is képeket rólam az nem érdekes, hogy a barátnőm! Mert én kértem h kérjen h ad-e ha valaki csak úgy kér tőle.. nos küldött képet ami szintén meg van a telóba ez is talán bizonyíték lehet mert ehhez se járultam hozzá, hogy neki átküldje még ha a barátnőm is. Meg tudják azt is csinálni hogy a facebookjába belépnek? ha látják,hogy tényleg én vagyok a képeken?? és ott biztos több beszélgetés is folyik különböző emberekkel . ??
2014. júl. 18. 09:18
7/8 anonim válasza:
Mit parázol, hogy mi lesz, hogy lesz? Elmész a rendőrökhöz és elmondod a nyűgödet. Majd megmondják, foglalkoznak-e az ilyesmivel. És igen, vannak lehetőségeik utána járni ki, kicsoda a neten.
legközelebb pedig alaposan válogasd meg, kivel veszed fel a kapcsolatot .
8/8 A kérdező kommentje:
Tudom hogy hibáztam. és sajnos pont olyan állapotomba kapott el... hogy szakitás után ki voltam sokan támadtak a barátaim mellettem voltak de mégis valahogy szar volt minden és ekkor jöt ö és tette a jót.
2014. júl. 18. 18:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!