Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Nektek is volt már olyan,...

Nektek is volt már olyan, hogy bárcsak megtörténne amit kívántok?

Figyelt kérdés

szóval arról lenne szó , hogy ugye bár az internet tele van infóval,jó dologgal, tudományokkal stb... NA DE van egy szeméttelep része is ahova a"szenny" kerül. Nos nem egyszer nem kétszer nagyon sokszor láttam olyan vidókat (sajnos9 hogy gyerekeket kínoznak,állatokat ölnek, vernek halomra, embereket fejeznek le stb.Pl.tegnap olyan videót láttam amikor egy kb 14-15 éves srácot vernek össze(ömlött a vér belőle,az arcából)..Szóval ha egyet kívánhatnátok ti is akkor nem az lenne az egyik hogy az ilyen mocsadék alja embereket ha lehetne szét vernétek vagy hasonló???

bocsi hogy ilyen regényt írtam de nagyon felbszott ez a videó..

2014. júl. 16. 15:54
 1/6 anonim válasza:
Elment az étvágyam, mialatt elolvastam.
2014. júl. 16. 16:24
 2/6 anonim ***** válasza:
tessék lecsillapodni, úgy látom, még csak most barátkozol a világgal
2014. júl. 16. 16:40
 3/6 A kérdező kommentje:
17 éves/F vagyok, nem mondanám ,hogy most barátkozok a világgal,hallottam már sok mocskos fa..opóságot,de az internet ezen szenny oldalával eléggé fel kúrtam az agyam.
2014. júl. 16. 18:41
 4/6 anonim ***** válasza:

Ennek 2 oldala van. Az egyik a "kevésbé fejlett népek" akik egy ilyen esetén a szemet szemért fogat fogért törvényt alkalmazzák, de ilyeneket vallási, származási okokból szoktak. A másik a "fejlett" népek, ahol bekattanhatsz és akárhány emebert megkínozhatsz, megölhetsz csak börtönbüntetést fogsz kapni érte. Megölt az az Eva Rezesk urva is 4 embert, tehát a rendőrség annyira korrupt, a kormány meg annyira hagyja ezt, hogy normális börtönbe nem is került. Aztán a Norvég fiatalember Rayman Legendset játszik a luxusbörtönbe. Ezek a liberális vívmányok, az elszaporodott bűnözésért csak a kormány okolható, mindig is voltak rossz emberek, csak volt egy határ ameddig elmehetnek.

De mindenki (te is meg én is) a saját érdekeit helyezi szem elé, szóval ha tényleg kívánhatnánk valamit ami valóra válik az nem ez lenne.

2014. júl. 17. 00:54
 5/6 A kérdező kommentje:
Akkor nem kívánságként hanem lehetőségként.
2014. júl. 17. 07:08
 6/6 anonim ***** válasza:
Mindenki azt kapja amit adott másnak
2015. ápr. 2. 19:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!